شناسهٔ خبر: 23165586 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: الف | لینک خبر

فرماندار کوهبنان: توزیع چادر از فردا در مناطق زلزله‌زده آغاز می‌شود

فرماندار شهرستان کوهبنان با بیان اینکه مساجد، تکایا، سالن‌های ورزشی و مدارسی استحکام لازم را دارند آماده اسکان موقت مردم است گفت: توزیع چادر از فردا در مناطق زلزله‌زده آغاز می‌شود.

صاحب‌خبر -

محمدرضا مهدلو در گفت‌وگو با تسنیم، با اشاره به وقوع زلزله 5.2 ریشتری در منطقه کوهبنان کرمان اظهار داشت: تیم‌های ارزیابی محلی برای ارزیابی‌های اولیه در منطقه حضور دارند.

وی با بیان اینکه معابر شهری که بر اثر وقوع زلزله مسدود شده بود در حال باز شدن است گفت: تنها دیوارهای خانه‌های قدیمی بر اثر زلزله تخریب شده، گچ‌های بعضی از خانه‌ها ریخته و ترک‌های زیادی ایجاد شده است.

فرماندار شهرستان کوهبنان با بیان اینکه مردم کوهبنان همچنان در بیرون از خانه‌ها هستند افزود: مساجد، تکایا، سالن‌های ورزشی و مدارسی استحکام لازم را دارند آماده اسکان موقت مردم است.

وی افزود: توزیع چادر از فردا در مناطق زلزله‌زده آغاز می‌شود.