به گزارش «فرهیختگان آنلاین»، در این ستون که در پایان هر هفته منتشر میشود، یک غذای دانشجویی را معرفی میکنیم که متناسب با جیب دانشجویان است. این هفته دستور تهیه پاتاتاس براواس را که یک نوع سیبزمینی تنوری به سبک اسپانیایی است، آموزش میدهیم.
۳ قاشق غذاخوری روغن
۱ قاشق چایخوری نمک
۲ قاشق غذاخوری رب گوجهفرنگی
۲ قاشق غذاخوری سرکه انگور
1.5 قاشق غذاخوری سس گوجهفرنگی تند
1.5 قاشق چایخوری پاپریکا
۱ یا ۲ حبه سیر لهشده
۶۰۰ گرم سیب زمینی
سیبزمینیها را پوست بکنید و به تکههای پنج سانتی تقسیم کنید. سپس آنها را داخل روغن سرخ کنید تا خوب نرم و قهوهای شوند. تا سیبزمینیها آماده شوند رب گوجهفرنگی را با سرکه و سس تند و پاپریکا در یک کاسه با هم مخلوط کنید. در یک کاسه دیگر سس مایونز، سیر و یک قاشق چایخوری روغن زیتون را مخلوط کنید. وقتی سیبزمینیها سرخ شدند، 10 دقیقه آنها را در دمای اتاق رها کنید، سپس سس گوجه را اضافه کنید و به آرامی هم بزنید. مخلوط را به یک بشقاب منتقل کنید و سس مایونز را به صورت زیگزاگ روی آن بریزید. تا سرد نشده نوش جان کنید.