شناسهٔ خبر: 23158712 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: آناج | لینک خبر

خشونت علیه تظاهرات مردمی در اقلیم شمال عراق؛

تشدید اعتراضات خیابانی در پی خروج حزب "تغییر" و "جماعت اسلامی" از ترکیب دولت اقلیم

تظاهرات مردمی در شهر رانیه‌ از توابع استان سلیمانیه‌ اقلیم کردستان عراق بار دیگر آغاز شد و در شهرهای چمچمال و کویه و حلبچه، دولت اقدام به‌ استقرار نیروهای نظامی و امنیتی به منظور جلوگیری از برگزاری اعتراضات کرده ست.

صاحب‌خبر -

گروه بین الملل آناج: شبکه‌ تلویزیونی KNN ارگان رسانه‌‌‌‌‌‌‌ای جنبش تغییر در خبری فوری از آغاز تظاهرات خیابانی مردم شهر رانیه‌ خبر می‌‌‌دهد. شب گذشته‌ شمار زیادی نیروی پیشمرگ لشکر 70 وابسته‌ به‌ اتحادیه‌ میهنی برای تشدید تدابیر امنیتی به‌ منظور جلوگیری از تداوم تظاهرات وارد رانیه‌ شده‌‍‍‍‍‌‌‌‌‌اند.

طی چند روز گذشته،‌ تظاهرات مردمی در اعتراض به‌ بحران اقتصادی و سیاسی اقلیم کردستان از سوی نیروهای نظامی و امنیتی به‌ خشونت کشیده‌ شد و 5 تن از تظاهرات کنندگان کشته‌ و بیش از 100 تن دیگر نیز مجروح شده‌‌‌اند.

بر اساس خبر شبکه‌ KNN شماری از نیروهای امنیتی در شبکه‌ های اجتماعی اعلام کرده‌ اند که‌ حاضر به‌ شلیک به‌ تظاهرات کنندگان و به‌ کارگیری خشونت نیستند و این مسئله‌ موجب بروز تنش در این نیروها شده‌ است.

شهرهای چمچمال، کویه، حلبچه و دیگر شهرها نیز به منظور جلوگیری از آ‌غاز دوباره‌ تظاهرات خیابانی حالت امنیتی به خود گرفته‌ است.

انتهای پیام/