شناسهٔ خبر: 23154000 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: میزان | لینک خبر

با حضور وزیر دفاع؛

کلنگ ساخت یک مسجد در محل یادمان شهدای بازی‌دراز به زمین زده شد

خبرگزاری میزان- کلنگ ساخت یک مسجد در مجاورت یادمان شهدای بازی‌دراز در روستای «شنغال خالدی» سرپل ذهاب با حضور وزیر دفاع به زمین زده شد.

صاحب‌خبر -
کلنگ ساخت مسجد در محل یادمان شهدای بازی‌دراز ‌به زمین زده شدبه گزارش گروه سیاسی خبرگزاری میزان به نقل از روابط عمومی وزارت دفاع، امیر سرتیپ «امیر حاتمی» به همراه جمعی از معاونین وزارت دفاع که برای نظارت بر اجرای اقدامات این وزارتخانه در مناطق زلزله‌زده و نحوه خدمات‌رسانی در کرمانشاه حضور یافته بود، ابتدا کلنگ ساخت مسجد را در محل یادمان شهدای بازی‌دراز در روستای «شنغال خالدی» سرپل ذهاب به زمین زد.

در این مراسم که «هوشنگ بازوند» استاندار کرمانشاه، «امیر آریانفر» فرمانده قرارگاه منطقه‌ای غرب کشور، «حاج حسین یکتا» فرمانده قرارگاه امام رضایی‌ها، معاونین وزیر دفاع، جمعی از مدیران ارشد استان کرمانشاه و مردم این روستا حضور داشتند، توسط وزیر دفاع، استاندار کرمانشاه و مدیرعامل عامل بنیاد تعاون وزارت دفاع کلنگ ساخت این مسجد به زمین زده شد.

قرار است این مسجد با کمک‌های مالی کارکنان وزارت دفاع برای مردم این روستا در مجاورت یادمان شهدای عملیات بازی دراز ساخته شود.

در نظر است این مسجد که هدیه وزارت دفاع به مردم ایسن روستاست به نام یک هزار شهید صنعت دفاعی نامگذاری شود.

روستای «شنقال خالدی» در محل حرکت کاروان‌های راهیان نور منطقه غرب کشور قرار دارد.

انتهای پیام/