شناسهٔ خبر: 23151890 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: نسیم | لینک خبر

فرشچی در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان:

برنامه‌ای برای اجرای طرح جایکا در سواحل شمالی کشور نداریم

معاون محیط زیست دریایی سازمان حفاظت محیط زیست گفت: برنامه‌ای برای اجرای طرح جایکا(طرح جامع مدیریت و حفاظت از محیط زیست سواحل جنوب کشور) در سواحل شمالی کشور نداریم.

صاحب‌خبر -

پروین فرشچی معاون محیط زیست دریایی سازمان حفاظت محیط زیست در گفتگو با خبرنگار حوزه محیط زیست گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان؛ در رابطه با اجرای طرح جایکا در شمال کشور اظهار کرد: در استان های شمالی کشور برنامه ای مشابه طرح جایکا(طرح جامع مدیریت و حفاظت از محیط زیست سواحل جنوب کشور ) که در جنوب کشور اجرا کردیم، نداریم اما اگر نتایج اجرای پایلوت طرح جایکا موفقیت آمیز باشد، شاید این طرح را ادامه دهیم.

وی افزود: طرح جامع مدیریت و حفاظت از محیط زیست سواحل جنوب کشور را می توانستیم در استان هایی از جمله خوزستان، بندرعباس، هرمزگان و بوشهر اجرایی کنیم، اما به دلیل اینکه استان هرمزگان از پتانسیل لازم برای توسعه برخوردار بود، اجرای این طرح را در این استان پیشنهاد دادیم.

معاون محیط زیست دریایی سازمان حفاظت محیط زیست گفت: هدف طرح جامع حفاظت از سواحل جنوب کشور فقط استان هرمزگان نیست، بلکه اگر این طرح موفق شود در استان های دیگر نیز اجرا می شود.

فرشچی تصریح کرد: طرح جامع مدیریت و حفاظت از محیط زیست سواحل جنوب کشور کاملا ملی است و ادامه این طرح با کمک جایکا یا بدون جایکا در تمام استان های جنوبی به تدریج انجام خواهد شد.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

مسئولیت صحت اخبار ارائه شده به عهده منبع خبر بوده و این رسانه صرفاً رسالت اطلاع‌رسانی خود را در این رابطه انجام می‌دهد.