به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرج، زلزلهای به بزرگی 5.2 ریشتر در مرز استانهای تهران و البرز در منطقه حوالی ملارد در نزدیکی نیمه شب سبب لرزش شدیدی در این استانها شد.
مردم کرج به سرعت به خیابانها آمدند و خیابانها بر اثر ترافیک به وجود آمده بسیار شلوغ شده است.مردم با پتو، چادر و لباسهای گرم سراسیمه به خیابان آمده و صفهای طولانی در پمپ بنزین ها ایجاد شده است.
در یک ماه گذشته زمینلرزهای خفیف در همین منطقه مشکین دشت و ملارد به وقوع پیوسته بود و در هفتهای گذشته تیز زلزلهای 3 ریشتر به وقوع پیوست.
نیروهای امدادی، اورژانسی و مدیریت بحران استان البرز به حالت آماده باش کامل در آمدند. در جاده چالوس ریزش سنگ نیز گزارش شده است و نیروهای امدادی در حال اعزام به مناطق مشکین دشت و ملارد هستند.
تاکنون سه پس لرزه کمتر از 2 ریشتر به وقوع پیوسته است و مدیریت بحران مردم را به هوشیاری و خونسردی کامل فراخوانده است.
انتهای پیام/
∎