اعضای شورای شهر تهران با نامگذاری بوستانی به نام «توران میرهادی»، نویسنده و پژوهشگر مشهور کودکان و نوجوانان موافقت کردند.
دفتر نمایندگی سازمان غذا و کشاورزی (فائو)، تیرماه سال جاری از کودکان و نوجوانان خلاق سراسر جهان در حوزه نقاشی، گرافیک و ویدئو دعوت کرد تا در مسابقه بینالمللی طراحی پوستر و ویدئوی روز جهانی غذا در سال ۲۰۱۷ شرکت کنند.
این مسابقه در چهار رده سنی برگزار شد و نقاشی سهیل احمدپور، ۸ ساله با عنوان «سرمایهگذاری در امنیت غذایی و توسعه روستایی» توانست مقام اول را کسب کند.
این نقاشی نمایانگر زندگی روستایی فعال و
پرجنب و جوشی است که در آن مردان و زنان در کنار یکدیگر فعالیت میکنند تا با بهرهوری از زمین، آب و خاک نیازهای خود را تأمین کرده و محصولاتشان را به مناطق دیگر ارسال کنند.
حسین تولایی، نویسنده و شاعر کودک و نوجوان در جمع بچههای اسفراینی توصیه کرد: هرچه به طبیعت نزدیکتر شوید کشفهای نو و لحظههای تازهتری را تجربه میکنید که میتواند، دستمایه خلق آثار هنری شود. تمامی آفریدهها در دنیا با یکدیگر ارتباط دارند و باید این روابط را کشف کرد. من نیز تلاش کردهام در آثارم به این کشفها دست پیدا کنم. در واقع این ارتباطها همان مهربانی و دوستی است که حتی به دنیای موجودات بیجان مانند رابطه چاقو و کیک هم کشیده میشود.
«آب، طلای آبی» موضوع مسابقه بینالمللی هنرهای تجسمی «لویی فرانسوا» کشور فرانسه در سال ۲۰۱۷ بود که شش کودک ایرانی با نامهای «آندیا حیدری» ۴ و نیم ساله از مرکز فرهنگیهنری شماره دو کانون پرورش فکری کرمانشاه، «معصومه شرفالدینی» ۸ ساله از طبس «نشان و دیپلم افتخار» این مسابقه و «معصومه میراحمدی» ۱۲ساله از چهارمحال و بختیاری، «روشا بابایی» ۵ ساله از تهران، «محمدصدرا تقینژاد» ۵ ساله از خراسانجنوبی و «مهسا فریدونی» ۱۱ساله از پلدختر لرستان دیپلمهای افتخار این مسابقه را از آن خود کردند.
code