شناسهٔ خبر: 23136880 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: حوزه | لینک خبر

حجت الاسلام سید علی خمینی:

دفاع از رهبریِ انقلاب یک اصل اساسی است/ فریاد در برابر مشکلات جامعه حمایت از نظام اسلامی است

حوزه/ نوه بنیان‌گذار انقلاب اسلامی، با بیان اینکه دفاع از ولایت فقیه، یک اصل اساسی است، گفت: اگر جایی دیدیم، نظام و رهبریِ انقلاب مظلوم است، باید محکم ایستاده و بدون اینکه توجه کنیم چه کسانی از ما ناراحت می‌شوند، از آرمان ولایت فقیه دفاع کنیم.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار خبرگزاری «حوزه» در اهواز، حجت الاسلام سید علی خمینی، نوه بنیان‌گذار کبیر انقلاب اسلامی ایران، امروز در نشستی با طلاب و روحانیون حوزه علمیه خوزستان، با بیان اینکه دغدغه همیشگی امام خمینی(ره)، ایستادگی در برابر ظالم بود، اظهارداشت: یکی از ویژگی‌های طلاب و روحانیون باید دفاع از مظلوم و ایستادگی در برابر ظلم باشد.

وی، احساس مسئولیت در قبال مردم مسلمان و آزادی‌خواه جهان را یکی از وظایف مهم طلاب عنوان کرد و گفت: هرگاه نسبت به همنوع خود و رویدادهای دل‌خراش فلسطین، عراق، سوریه، یمن، بحرین و.... کم اهمیت شدید، از مسیر طلبگی پیامبر و آل پیامبر فاصله گرفته‌اید؛ چراکه طلبه نمی‌تواند نسبت به انسان و حوادث پیرامونی‌اش بی‌تفاوت باشد.

حجت الاسلام خمینی، «بی‌تفاوتی» را آفت بزرگ دنیای امروز دانست و تصریح کرد: ما به عنوان یک طلبه نمی‌توانیم در مقابل ظالم بی‌تفاوت باشیم؛ زیرا «به من چه» ادبیات افراد پوچ‌گرا و فاسد بوده و امروزه یکی از مشکلات جدی تمدن غرب و دنیای کنونی بی‌تفاوتی انسان‌ها نسبت یکدیگر و عدم دردهای مشترک است.

نوه بنیان‌گذار انقلاب اسلامی، با تأکید بر اینکه طلاب باید در سه موضوع «انسان»، «اسلام» و «نظام اسلامی» توجه ویژه داشته باشد، گفت: از منظر امام خمینی(ره) افرادی که لباس دین بر تن کرده و خواهان قدم گذاشتن در مسیر اهل‌بیت(ع) هستند، باید حساسیت‌های زیادی در موضوعات «انسان»، «اسلام» و «نظام اسلامی» داشته باشند.

وی در ادامه با بیان اینکه بسیاری از مشکلات جامعه امروز مرتبط با «فرهنگ» و «اعتقاد» مردم است، اظهارداشت: متأسفانه حوزه‌های علمیه باوجود پیشرفت‌های فراوانی که در عرصه تولید علم داشته است، اما همچنان روحانیت به‌طور شایسته و کافی نتوانسته جایگاه خود میان آحاد و اقشار جامعه از حیث تأمین‌کننده نیازهای معنوی‌شان را پیدا کند.

حجت الاسلام خمینی، با تأکید بر اینکه تا 10 سال آینده، ثمره انقلاب در حوزه‌های علمیه روشن خواهد شد، گفت: حوزه‌های امروز ایران اسلامی از حیث غنای علمی نسبت به سایر حوزه‌های علمیه تاریخ گذشته بالاتر بوده و این مهم تنها به‌واسطه تلاش علما و زعمای شیعه در سراسر شکل گرفته است.

وی با بیان اینکه حضرت امام خمینی(ره)، تأکیدات بسیاری به تهذیب نفس و ذی طلبگی داشتند، گفت: علت این مهم الگو بودن روحانیت به عنوان نماینده پیامبر ختمی مرتبت، حضرت محمد مصطفی(ص) در جامعه است؛ به همین دلیل طلاب و روحانیون باید دقت بسیار فراوانی در اعمال و رفتار خویش داشته باشند.

نوه بنیان‌گذار انقلاب اسلامی ایران، خطاب به طلاب جوان، اذعان داشت: ورود به دنیای روحانیت، شروع فصلی جدید در زندگی طلبگی بوده و باید تا می‌توانید اندوخته‌های خود را برای پاسخ‌گویی به نیازهای روحی، معنوی و اعتقادی مردم افزایش دهید.

حجت الاسلام خمینی، در بخش دیگری از سخنان خود، حمایت و تقویت نظام اسلامی را یکی از وظایف مهم و اصلی روحانیت حوزه‌های علمیه دانست و تصریح کرد: تقویت نظام اسلامی یعنی حمایت از مردم و تلاش برای بیان واقعیات جامعه و رفع مشکلات موجود است.

وی با تاکید بر ضرورت تبیین جایگاه ولایت فقیه، گفت: طلاب و روحانیون باید در حوزه‌های علمیه حرف و مبنای امام و ولایت فقیه در حیطه ثبوت درک کرده و حیطه اثبات برای تقویت و دفاع از نظام اسلامی تلاش کنند.

حجت الاسلام خمینی، فریاد در برابر مشکلات را به معنای دفاع واقعی از نظام اسلامی دانست و تصریح کرد: دفاع از نظام بدان معنا نیست که از همه‌چیز تعریف کنیم، بلکه دفاع واقعی آن است که با دلسوزی و علاقه اگر فساد، اشتباه و خطایی دیدیم، فریاد برآورده و در حمایت از مظلوم تلاش کنیم.

نوه بنیان‌گذار کبیر انقلاب اسلامی ایران، در پایان سخنان خود، ایستادگی و دفاع از رهبر معظم انقلاب را یک اصل اساسی خواند و با بیان اینکه نظام اسلامی نیازمند حمایت روحانیون است، اظهارداشت: اگر جایی دیدیم، نظام و رهبریِ انقلاب مظلوم است، باید محکم ایستاده و بدون اینکه توجه کنیم چه کسانی از ما ناراحت می‌شوند، از آرمان ولایت فقیه دفاع کنیم.