ابراهیم نانکلی در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در تویسرکان اظهار داشت: شهرستان تویسرکان اکنون تنها از 21 ماشین آلات سبک و نیمه سنگین برفروب برخوردار است که از فرسودگی بالا رنج می برند و متوسط عمر بخش قابل توجهی از آنها 30 سال است.
وی افزود: شهرستان تویسرکان از حدود 450 کیلومتر راه های ارتباطی برخوردار است اما با توجه به وجود 18 گردنه بزرگ و کوچک، در صورت معادل سازی این گردنه ها با راههای معمولی، مسافت راههای ارتباطی تویسرکان به حدود 900 کیلومتر میرسد.
نانکلی با اشاره به اینکه حجم کار برای بازگشایی راه های شهری و روستایی به هنگام ریزش برف در شهرستان تویسرکان بسیار بالا است ابراز کرد: این در حالی است که این شهرستان اکنون تنها از دو راهدارخانه برخوردار است و حداقل به ایجاد سه راهدارخانه دیگر در گردنههای روستاهای تیمیجان، اشتران و حاجی تو نیاز دارد.
وی تصریح کرد: هزینه مورد نیاز برای احداث راهدارخانههای جدید بسیار بالاست اما میتوان این روند را فعلاً با صرف اعتباری در حدود 500 میلیون تومان، ایجاد انبار ماسه و نمک و یک ساختمان کوچک نگهبانی آغاز کرد و سپس به تدریج آن را گسترش داد.
نانکلی گفت: راهدارخانه "گردنه دولایی" تویسرکان دقیقاً در بالای تونل این گردنه و در مجاورت حفره ریزشی واقع شده و دسترسی نیروهای انسانی و ماشین آلات از این مکان به مکانهای دیگر دشوار است.
وی افزود: راهدارخانه "گردنه دولایی" باید به تقاطع روستای دولایی منتقل شود تا بتوان بهره وری حداکثری از آن ایجاد شود.
نانکلی با بیان اینکه چند گردنه برفگیر روستایی مانند گردنههای روستاهای گشانی، تیمیجلن، اشتران وو حاجی تو از اهمیت ویژه ای به هنگام بازگشایی پس از ریزش برف برخوردار هستند ابراز کرد: اداره راهداری و حمل و نقل جاده ای تویسرکان تیغه برفروب، گازوئیل و روغن در اختیار دهیاران روستاها قرار میدهد تا بتوانند به هنگام ریزش برف نسبت به بازگشایی راهها اقدام کنند.
به گزارش خبرگزاری تسنیم شهرستان تویسرکان از بیشترین مناطق کوهستانی و همچنین بیشترین میزان ریزش برف در سالهای اخیر در استان همدان برخوردار است.
انتهای پیام/
∎