شناسهٔ خبر: 23122945 - سرویس علمی-فناوری
نسخه قابل چاپ منبع: ایکنا | لینک خبر

ساخت ربات تلگرامی نماز توسط دانش آموز کبودرآهنگی

گروه فعالیت‌های قرآنی: یک دانش آموز کبودرآهنگی موفق به طراحی ربات تلگرامی نماز با نام «بهانه وصل» شد.

صاحب‌خبر -

محمد فرجی، دانش آموز نخبه کبودرآهنگی و سازنده ربات تلگرامی نماز در فضای مجازی در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از همدان، اظهار کرد: 14 ساله و دانش آموز پایه نهم دبیرستان علامه حلی کبودراهنگ هستم.وی با بیان اینکه بهانه وصل، بهانه ای برای رسیدن به جانان است افزود: بنده موفق به طراحی ربات تلگرامی نماز با نام «بهانه وصل» شده ام، از آنجا که در عصر حاضر نقش دین در جامعه کمرنگ شده است و نماز جایگاه واقعی خود را در بین برخی ندارد بر آن شدم تا در راستای ایجاد ارتباطی سازنده و مثبت بین دین و فضای مجازی ربات تلگرامی طراحی کنم.
فرجی اضافه کرد: از قابلیت‌های این ربات، ارسال و اشتراک بازی، برنامه، استیکر، گیف‌های جذاب، آموزش کامل انواع نماز، قابلیت مدیریت رایگان گروه‌ها و چت با کاربران، طرح سوال و پاسخ به آنها است.
این دانش آموز نمونه ادامه داد: ربات تلگرامی بهانه وصل با موضوع نماز توانست در اولین اجلاس استانی نماز حائز رتبه برتر شود و در بیست و ششمین اجلاس سراسری نماز نیز جزء آثار برگزیده و قابل تقدیر جشنواره شده است.
وی گفت: علاقه مندان می‌توانند با مراجعه به لینک @namazi_robot از امکانات متنوع این ربات استفاده نمایند، فضای مجازی و امکانات استفاده آن در این زمان شاید تهدیدی برای جوانان و نوجوانان باشد لذا امیدوارم ربات بهانه وصل مقدمه ای برای ساخت برنامه‌ها و محصولات فرهنگی در شهرستان کبودراهنگ شود و جای خالی محصولات این چنینی در بستر شبکه‌های اجتماعی و فضای مجازی پر شود.