شناسهٔ خبر: 23117018 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: باشگاه خبرنگاران جوان | لینک خبر

بیکاری ۱۵۳ فارغ التحصیل دانشگاهی در محمودآباد

۱۵۳ نفر از فارغ التحصیل دانشگاهی در شهرستان محمودآباد بیکار هستند.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ،یحیی یوسف پور، فرماندار شهرستان محمودآباد با اشاره به ۱۱۶۰ سهمیه اشتغال این شهرستان تا پایان امسال گفت: هفتصد و ۲۲ نفر از متقاضیان اشتغال این شهرستان در فرصت‌های شغلی راه اندازی شده مشغول به کار شدند.

وی به تمهیدات دولت در قالب سامانه بهنیاب، طرح تسهیلات روستایی، مشاغل خانگی و طرح کارورزی اشاره کرد و افزود: ۹۷۰ هزار نفر در قالب برنامه ششم کشور تا پایان امسال باید شاغل شوند.

فرماندار محمود آباد به وجود ۱۵۳ فارغ التحصیل دانشگاهی بیکار این شهرستان اشاره کرد و گفت: ۱۳ نفر از این فارغ التحصیلان در ۴۷ واحد صنعتی مشغول به کار شدند.

یوسف پور به تخصیص یک میلیارد و ۷۵ میلیون تومان تسهیلات بانکی از محل اعتبارات کمیته امداد امام خمینی (ره) اشاره کرد و گفت: ۹۱۵ میلیون تومان تسهیلات برای اجرای ۵۴۳ طرح اشتغال زایی اختصاص یافت.

وی با بیان اینکه یک میلیارد و ۱۳۵ میلیون تومان تسهیلات بانکی از محل اعتبارات اداره بهزیستی شهرستان تخصیص یافت، افزود: ۸۸۰ میلیون تومان برای اجرای ۵۱ طرح اشتغال زایی اختصاص یافت.

فرماندار شهرستان محمودآباد افزود: برای اجرای ۱۹ طرح اشتغال زایی، ۱۶۰ میلیون تومان تسهیلات از محل اعتبارات بسیج اختصاص یافت.

رییس ستاد موانع تولید و اشتغال محمودآباد به ثبت نام ۲۸ واحد صنعتی در سامانه بهنیاب صنعت، معدن و تجارت اشاره کرد و گفت: از ۲۰ واحد صنعتی که بانک معرفی شدند ۳ واحد صنعتی ۳ میلیارد و ۴۰ میلیون تومان تسهیلات دریافت کردند.

وی با بیان اینکه ۹۹ متقاضی تسهیلات بانکی در حوزه کشاورزی ثبت نام کردند، گفت: ۱۱ متقاضی سه میلیارد و ۷۳۰ و میلیون تومان تسهیلات از بانک عامل دریافت کردند.

انتهای پیام/

فارغ التحصیلان بیکار در محمود آباد سه رقمی شد