شناسهٔ خبر: 23116869 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: روزنامه اطلاعات | لینک خبر

دومین سمینار علمی ـ تخصصی جوشکاری در سطح هنرستان‌های کارو دانش

صاحب‌خبر -
 

سرویس شهرستانها:دومین سمینار علمی ـ تخصصی جوشکاری در سطح هنرستان‌های کارو دانش کشور با حضور مسئولین وزارت آموزش و پرورش در شهریار برگزار شد.
به گزارش دفتر اطلاع‌ر‌سانی و روابط عمومی آموزش و پرورش شهریار دومین سمینار علمی تخصصی جوشکاری در سطح هنرستان‌های کارو دانش با حضور محمد‌علی امیری مشاور معاون وزیر در امور متوسطه وزارت آموزش و پرورش، حسینی مسئول مرکز آموزش مجازی وزارت آموزش و پرورش، شیخی معاون آموزشی مدیرکل دفتر کارودانش وزارت آموزش و پرورش پارسا مدیر آموزش و پرورش شهریار، مدیران هنرستان‌های شهریار، هنرجویان و کارآفرینان شهرستان شهریار در هنرستان اندیشه ۲ برگزار شد.
بر اساس این گزارش این سمینار با موضوعات بررسی ضرورت بهینه آموزش جوشکاری در آموزش و پرورش، بررسی راهکارهای توسعه آموزش‌های مهارتی با نگاه ویژه به مهارت جوشکاری و بررسی توانمندی‌های آموزش کارودانش در جوشکاری با همت مدیران هنرستان‌های اندیشه ۱ و ۲ در یک روز برگزار شد.