بهگزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، مهدی زندوکیلی ظهر امروز در جلسه کمیسیون طرحهای غیرکشاورزی موضوع ماده 21 دستورالعمل اصلاحی واگذاری اراضی ملی و دولتی استان مرکزی اظهار داشت: کمیسیون ماده 32 یا طرحهای غیرکشاورزی 25 مصوبه داشته که تعداد قابل توجهی به اندازه 9 طرح واگذاری قطعی زمین برای نیروگاه خورشیدی بود که 289 هکتار زمین برای این نیروگاهها در نظر گرفته شد و سه باب از این نیروگاهها در خمین، دو نیروگاه در ساوه و در شهرستانهای زرندیه، اراک، محلات و دلیجان هم هر کدام یک نیروگاه خورشیدی ساخته میشود.
وی افزود: خوشبختانه نیروگاههای خورشیدی در استان با استقبال خوبی روبهرو شده و انرژی تجدیدپذیر و انرژی خورشیدی هم از نظر اقتصادی به عنوان یک فعالیت اقتصادی جدید مطرح شده و هم از بحث ذخیره انرژی و تولید کمتر کربن حائز اهمیت هستند و همچنین نیروگاههای خورشیدی و بادی با همکاری بخش خصوصی ساخته میشوند این در حالی است که تاکنون ساخت 15 نیروگاه خورشیدی در استان مرکزی قطعی شده است.
معاون هماهنگی امور استانداری مرکزی تصریح کرد: امروز ما تمامی دستور کارهایی که در جلسه مطرح شد را مصوب کردیم که تعدادی از این مصوبات شامل تعدادی طرحهای انرژی خورشیدی، سه طرح مجتمع خدمات رفاهی، چهار طرح صنعتی از جمله طرح دانهبندی شن و ماسه و چند طرح دولتی بود.
زندوکیلی بیان کرد: فرمانداران، بخشداران و دهیاران شهرستانهای میزبان نیروگاه خورشیدی در استان وظیفه دارند با همکاری ادارات کل منابع طبیعی، صنعت، معدن و تجارت، حفاظت محیط زیست و جهاد کشاورزی همراهی لازم را با سرمایهگذاران در این بخش داشته باشند.
وی ادامه داد: از مزایای بهرهگیری از تولید انرژی در نیروگاههای خورشیدی صرفهجویی در مصرف سوخت، کاهش آلودگی هوا و مهار گازهای گلخانهای است.
معاون هماهنگی امور استانداری مرکزی عنوان کرد: تولید انرژی از طریق نیروگاههای خورشیدی در اولویت راهبردهای کلان کشور قرار دارد و تولید 200 مگاوات انرژی بر عهده نیروگاههای هدفگذاری شده در استان مرکزی است.
انتهای پیام/
∎