شناسهٔ خبر: 23099992 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: پانا | لینک خبر

معاون پژوهش و برنامه ریزی نیروی انسانی اداره کل آموزش و پرورش استان اصفهان:

بهترین راه افزایش بهره وری ، ارائه آموزش آمیخته به پژوهش است

معاون پژوهش و برنامه ریزی نیروی انسانی اداره کل آموزش و پرورش استان اصفهان در آئین تجلیل و تکریم پژوهشگران و فعالان پژوهش و تحقیق ناحیه 5 اصفهان گفت : بهترین راه افزایش بهره وری ارائه آموزش آمیخته به پژوهش است .

صاحب‌خبر -

به گزارش پانا و به نقل از روابط عمومی آموزش و پرورش ناحیه 5 اصفهان به مناسبت هفته پژوهش و با هدف تجلیل و تکریم معلمان پژوهشگر آموزش و پرورش ناحیه 5 اصفهان جشنواره پژوهش و تلاش با حضور 150 نفر از فرهنگیان پژوهشگر و فعال در زمینه تحقیق و پژوهش که حائز رتبه های برتر استانی و کشوری شده بودند برگزار گردید . این آئین با حضور اکبر پناهی ، معاون پژوهش و برنامه ریزی نیروی انسانی اداره کل آموزش و پرورش استان اصفهان ؛ معصومه خلیلی ، رئیس گروه تحلیل محتوای آموزشی و پرورشی اداره کل؛ حسن محبی ، رئیس اداره مدارس و مراکز غیردولتی و مشارکت های مردمی آموزش و پرورش استان اصفهان ؛ محمد قندهاری ، مدیر آموزش و پرورش ناحیه 5 اصفهان و همچنین معاونین و کارشناسان مدیریت آموزش و پرورش ناحیه 5 اصفهان در سالن همایش های دبستان محجوب برگزار گردید .

اکبر پناهی ، معاون پژوهش و برنامه ریزی نیروی انسانی اداره کل آموزش و پرورش استان اصفهان در آئین تجلیل و تکریم پژوهشگران و فعالان پژوهش و تحقیق ناحیه 5 اصفهان گفت : بهترین راه افزایش بهره وری ارائه آموزش آمیخته به پژوهش است .

وی در ادامه افزود : پژوهش و آموزش آمیخته به پژوهش آدابی دارد که لازم است کلیه معلمین آن را به کار گیرند و با این نوع آموزش دانش آموزانی تحلیلگر و نقاد و با ذهنی جستجو گر تحویل جامعه دهند .

اکبر پناهی در ادامه سخنان خود ضمن اشاره به شرایط حاکم و فضای مجازی گفت : توجه به آسیب های اجتماعی ؛ آموزش مهارت نه گفتن و همچنین آموزش مهارت تاب آوری از وظایف مهم ما در آموزش و پرورش می باشد و بدین شکل می توانیم بر زندگی فعلی و آینده دانش آموزان تاثیر گذار و یک معلم امانت دار باشیم .