شناسهٔ خبر: 23094548 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

اعطای تسهیلات ساخت مسکن به ایثارگران آسیب‌ دیده در زلزله کرمانشاه

تهران - ایرنا - معاون تعاون و امور اجتماعی بنیاد شهید و امور ایثارگران از اعطای تسهیلات ساخت مسکن به ایثارگران آسیب‌ دیده در زلزله کرمانشاه خبر داد.

صاحب‌خبر -

به گزارش روز دوشنبه ایرنا از بنیادشهید، مهدی ایزدی با اشاره به اقدامات گسترده بنیاد شهید پس از زلزله کرمانشاه گفت: معاونت تعاون و امور اجتماعی بنیادشهید به عنوان معاونت معین بلافاصله پس از وقوع زلزله و دستور رییس بنیادشهید اقدامات گوناگونی را در دستور کار قرار داد که خوشبختانه با همکاری و هماهنگی سایر بخش ‌های این نهاد به ویژه در کرمانشاه در حال اجرا است.
وی با بیان اینکه سفر چهار روزه رئیس بنیادشهید نتایج قابل توجهی برای ایثارگران آسیب‌ دیده به همراه داشته است ادامه داد: همزمان با رسیدگی و اسکان موقت ایثارگران، ارزیابی خسارت واحدهای آسیب ‌دیده توسط شرکت بیمه البرز با هماهنگی بنیادشهید انجام شده است و پرداخت خسارت مطابق قرارداد انجام می ‌شود ضمن اینکه اقداماتی نظیر اعطای وام به اعضای صندوق قرض‌الحسنه شاهد نیز در دست اقدام است.
معاون تعاون و امور اجتماعی بنیادشهید افزود: یکی از برنامه‌ های این نهاد برای کمک به ساخت منازل ایثارگرانی که منزل آنها در زلزله تخریب شده است پیگیری اعطای تسهیلات بانکی ساخت مسکن است و در این زمینه با تفکیک خسارات وارده، حوزه شمول این وام مشخص می ‌شود و این تسهیلات با تطبیق قوانین ابلاغی سال 96 و آیین‌ نامه ‌های مصوب هیات دولت به صورت تسهیلات مجدد بانکی در حوزه ساخت مسکن نیز قابل ارائه خواهد بود.
ایزدی با اشاره به تنوع مسائل مربوط به آسیب دیدگان در زلزله گفت: از زمان وقوع زلزله مسئولان بنیاد شهید در سطوح مختلف در منطقه حضور دارند و مسائل را پیگیری می‌کنند و پس از سفر رییس بنیاد نیز هم اکنون مدیرکل مسکن و امور گلزارها و مدیرکل اشتغال و کارآفرینی بنیادشهید در مناطق زلزله ‌زده کرمانشاه حضور دارند و یکی از اقدامات بنیاد در مورد اشتغال ایثارگر بررسی وضعیت طرح ‌های در حال اجرای اشتغالزایی در این مناطق است ضمن اینکه اعطای تسهیلات اشتغال توسط صندوق اشتغال ایثارگران مطابق قوانین و مقررات برای ایثارگران این مناطق در دستور کار قرار گرفته است.
به گزارش ایرنا، پیش از این بنیادشهید اعلام کرد به تمام ایثارگران آسیب دیده 350 میلیون ریال بابت خسارت به آنها داده می شود و همچنین 50 میلیون ریال نیز وام قرض الحسنه نیز به هرکدام از این افراد اعطا می شود.
همچنین براساس آمار بنیادشهید، بیش از یک هزار و 246 واحد مسکونی ایثارگران در زلزله اخیر غرب کشور در کرمانشاه خسارت دید.
زلزله ای به بزرگی 7.3 ریشتر ساعت 21 و 48 دقیقه شامگاه یکشنبه (بیست و یکم آبان ماه) استان کرمانشاه و مناطقی از عراق را لرزاند.
این زلزله در استان کرمانشاه حوالی ازگله در عمق 11 کیلومتری زمین روی داد.
شدت این زمین لرزه به اندازه ای بود که در بیشتر استان ها و برخی کشورهای منطقه نیز احساس شد.
براساس آخرین اطلاعات اعلام شده، تاکنون در این زمین لرزه بیش از 12 هزار نفر مصدوم شده اند و این زلزله به هفت شهرستان و یک هزار و 950 روستای استان کرمانشاه خسارت وارده کرده است.
سازمان پزشکی قانونی در آخرین اعلام خود در روز دوشنبه هفته گذشته شمار جانباختگان زلزله 21 آذرماه کرمانشاه را 620 تن اعلام کرد که یک تن از آنها همچنان مجهول الهویه است.
اجتمام **7268** 1418
خبرنگار: مهناز بیرانوند ** ناشر: مریم برزآبادی
**آگاهی از آخرین اخبار اجتماعی و حوادث ایران و جهان در کانال تلگرام گروه اجتماعی ایرنا:
@irnaej
https://t.me/irnaej

انتهای پیام /*