شناسهٔ خبر: 23094094 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: نسیم | لینک خبر

غفلت کنیم، عقب می‌مانیم

اشرفی: نگران برگزاری بازی‌های پاراآسیایی ۲۰۱۸ هستیم

دبیرکل کمیته ملی پارالمپیک گفت: در حالی که کمتر از یکسال به آغاز بازی‌های پاراآسیایی باقی مانده، هنوز تکلیف ورزشکاران و رشته‌های شرکت کننده را نمی‌دانیم و این مسئله نگران‌کننده است.

صاحب‌خبر -

مسعود اشرفی در گفت وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، درباره عملکرد کاروان ایران در بازی های پاراآسیایی جوانان اظهار داشت: آن چیزی که در سیاست گذاری های خود مد نظر داشتیم، ملاک این بود که رشته های مختلف براساس کسب سکوها اعزام شود. البته این ملاک برای بوچیا فرق دارد، چرا که نگاه ما به این رشته کاملاً حمایتی است و هیچ وقت از آن مدال نمی خواهیم. با این وجود شاهد بودیم که ایران در بوچیا صاحب یک مدال برنز شد.

وی افزود: ما در دوومیدانی 46 ورزشکار را اعزام کردیم که صاحب تلاش آنها 76 مدال بود. همچنین در شنا با اعزام 19 ورزشکار 26 مدال، در تنیس روی میز با اعزام 14 پینگ پنگ باز تعداد 12 مدال، در بوچیا یک مدال، در وزنه برداری با اعزام 11 ورزشکار تعداد 10 مدال کسب شد. در بدمینتون فقط یک ورزشکار داشتیم که او موفق به کسب مدال نشد. در گلبال هم مدال تیم پسران از نقره دوره گذشته به برنز رسید، اما تیم دختران توانست رتبه سومی اش را تکرار کند. 

دبیرکل کمیته ملی پارالمپیک ادامه داد: در مجموع کاروان ایران توانست رتبه دومی خود را که در دوره های قبلی که کسب کرده بود، تکرار کند. البته باید به این نکته توجه کرد که با توجه به رویکرد سایر کشورها در توجه بیشتر به جوانان، رقابت ها در هر دوره نسبت به دوره قبلی سخت تر می شود.

اشرفی با انتقاد از چگونگی برگزاری این بازی ها گفت: برگزارکننده بسیار ضعیف عمل کرد و اذیت شدیم. با این وضعیتی که هست، نگران برگزاری بازی های پاراآسیایی 2018 جاکارتا هستیم. این همان چیزی است که میزبان نیز نسبت به آن نگران است، چرا که تیم خوبی در شورای پارالمپیک آسیا حضور ندارد. در حالی که کمتر از یک سال به آغاز بازی های پاراآسیایی باقی مانده، هنوز تکلیف ورزشکاران و رشته های شرکت کننده را نمی دانیم.

وی عنوان کرد: در شنا شاهد ادغام کلاس های زیادی بودیم که باعث کاهش مدال های ما در این رشته شد. در تنیس روی میز هم اگر ما پیگیری نمی کردیم، رقابت های تیمی برگزار نمی شد.

دبیرکل کمیته در پاسخ به این سوال «چه تعدادی از این جوانان توانایی حضور در بازی های پاراآسیایی 2018 و پارالمپیک 2020 را دارند؟» گفت: در وزنه برداری، شنا و دوومیدانی امیدهای خوبی برای اضافه شدن این جوانان به ترکیب تیم اعزامی داریم. در واقع می توان متصور شد که بخشی از این ورزشکاران در پاراآسیایی جاکارتا، رقابت های جهانی رشته خود و پس از آن پارالمپیک 2020 حضور داشته باشند.

اشرفی در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر اینکه «سرعت حرکت ورزش معلولان در ایران چقدر با سایر کشورها متفاوت است؟» اظهار داشت: سرعت این بخش از ورزش کشور بد نیست. البته رقبا نیز با سرعت زیادی در حال پیشرفت هستند و وارد میدان می شوند. برای مثال ازبکستان با سیستم گلخانه ای رشد عجیبی در ورزش معلولان داشته و همچنین نیجریه با سرمایه گذاری که کرده، توانست در مسابقات جهانی پارا وزنه برداری دوم شود. برای افزایش سرعت پیشرفت خودمان نیز نیاز به یک پشتوانه علمی و آموزشی وجود دارد و باید بیش از هر زمانی به مباحث آموزشی و علمی بپردازیم. همچنین باید در مسائل دیگری همچون روانشناسی، تغذیه و .. شاهد ارتقای سطح باشیم و دانش مربیان را به روز کنیم تا عقب نمانیم.

وی ادامه داد: انتزاع کمیته پارالمپیک از کمیته المپیک فرصت بسیار خوبی برای حوزه ما در این مسئله است. در واقع نیاز است که در مباحث ساختاری و تشکیلاتی تقویت های خوبی صورت بگیرد. در مجموع باید همگام با دانش روز باشیم و اگر غفلت کنیم، عقب خواهیم ماند.

منبع: تسنیم

مسئولیت صحت اخبار ارائه شده به عهده منبع خبر بوده و این رسانه صرفاً رسالت اطلاع‌رسانی خود را در این رابطه انجام می‌دهد.

برچسب‌ها:

نظر شما