شناسهٔ خبر: 23088900 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: نسیم | لینک خبر

رئیس اداره اطلاع‌رسانی آموزش و پرورش شهر تهران در گفت‌وگو با فارس:

خاطیان برگزاری اردوی دانش‌آموزی در هوای آلوده توبیخ می‌شوند

رئیس اداره اطلاع‌رسانی آموزش و پرورش شهر تهران گفت: در پی برگزاری اردوی دانش‌آموزی در روزی که مدارس به دلیل آلودگی تعطیل بودند، نامه توبیخی از سوی اداره کل آموزش و پرورش تهران به اداره آموزش و پرورش منطقه ۱۴ ارسال می‌شود.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار آموزش و پرورش خبرگزاری فارس، با وجود اینکه امروز تمام مدارس تهران به دلیل آلودگی هوا تعطیل بودند اما تعدادی از دانش‌آموزان از چند مدرسه منطقه 14 تهران، برای برگزاری جشن تکلیف به حرم شاه عبدالعظیم حسنی(ع) در شهرری اعزام شدند.

ابتدا عنوان شد که دانش‌آموزان برای رفتن به این اردو که از ابتدای سال برنامه‌ریزی شده است مصر بوده‌اند و اردو اجباری نبوده است اما اعتراض برخی والدین به شرکت فرزندانشان در این اردو نشان از اجباری بودن آن داشت.

علیرضا راهپیما رئیس اداره روابط عمومی و اطلاع‌رسانی اداره کل آموزش و پرورش شهر تهران در گفت‌‌وگو با فارس اظهار داشت: نامه توبیخی از سوی اداره کل آموزش و پرورش تهران به اداره آموزش و پرورش منطقه 14 ارسال می‌شود زیرا هیچ توجیهی برای برگزاری اردو در روزی که مدارس به دلیل آلودگی تعطیل هستند، وجود ندارد.

وی افزود: حتی اگر دانش‌آموزان فشار آورده باشند، مدیران باید تدبیری می‌اندیشیدند و اردو را برگزار نمی‌کردند.

راهپیما اضافه کرد: این توبیخ در پرونده خاطیان درج خواهد شد.

منبع: فارس

مسئولیت صحت اخبار ارائه شده به عهده منبع خبر بوده و این رسانه صرفاً رسالت اطلاع‌رسانی خود را در این رابطه انجام می‌دهد.

برچسب‌ها: