شناسهٔ خبر: 23084047 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: انتخاب | لینک خبر

طعنه آشنا به صداوسیما: دامن زدن به پویش سفارشی پشیمانی خوب درنیامده/ شما که امکانات دارید! بیشتر از بی‌بی‌سی و من‌وتو استفاده کنید / فیلم‌های محرمانه را بیرون بکشید، شاید بشود! طعنه آشنا به صداوسیما: دامن زدن به پویش سفارشی پشیمانی خوب درنیامده/ شما که امکانات دارید! بیشتر از بی‌بی‌سی و من‌وتو استفاده کنید / فیلم‌های محرمانه را بیرون بکشید، شاید بشود!

صاحب‌خبر -
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

طعنه آشنا به صداوسیما: دامن زدن به پویش سفارشی پشیمانی خوب درنیامده/ شما که امکانات دارید! بیشتر از بی‌بی‌سی و من‌وتو استفاده کنید / فیلم های آرشیو محرمانه را بیرون بکشید، شاید بشود!

حسام الدین آشنا، مشاور فرهنگی رییس جمهور به تلاش صداوسیما برای پررنگ کردن یک کمپین در فضای مجازی واکنش نشان داد.

به گزارش انتخاب، آشنا نوشت: سهم خواهی رادیدم. نعل وارونه بخش سیاسی شده صدا و سیما در دامن زدن به پویش سفارشی پشیمانی خوب از کار درنیامده است. شما که امکانات دارید! پس بیشتر تلاش کنید، بیشتر از بی بی سی و من و تو استفاده کنید، فیلم های آرشیو محرمانه را بیرون بکشید، از نویسندگان خلاق تری استفاده کنید؛ شاید بشود.