شناسهٔ خبر: 23083910 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: شبستان | لینک خبر

اجرای طرح منطقه دانایی حوزه سلامت گیلان

خبرگزاری شبستان: رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان از اجرا و پیگیری طرح منطقه دانایی یا دره سفیدرود در گیلان خبر داد و گفت: در این طرح همه شرکت ها، مراکز و فعالین حوزه سلامت در این سایت تجمیع و حمایت خواهند شد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از رشت، شاهرخ یوسف زاده، رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان، امروز (۲۶آذر)در همایش پژوهش و تحقیقات که به مناسبت هفته پژوهش در سالن اجتماعات بانک صادرات برگزار شد، اظهار  کرد: رقابت با دانشگاه‌های بین المللی از اهداف مهم دانشگاه نسل سوم شمرده می‌شود.

 

وی با بیان اینکه  5 میلیون دانشجو در حال تحصیل  در کشور وجود دارد، گفت: 10 میلیون جوان فارغ التحصیل  در رشته‌های مختلف تحصیلی طبق آمار دریافتی در کشور شناسایی شده است.

 

یوسف زاده اذعان کرد: اشتغال از دغدغه‌های مهم جوانان تحصیل کرده می باشد که متاسفانه تا کنون اقدامات اثر گذاری در راستای تولید ثروت با اتکا به پژوهش و تحقیقات انجام نشده است.

 

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان، با تاکید بر اینکه تولید علم و پژوهش در بخش‌های مختلف یکی از راهکارهای برون رفت از بیکاری است افزود: تولید ثروت ملی از جمله مهمترین برنامه‌های است که دنبال می شود بنا به گزارشات دریافتی در این زمینه  گام‌های موثری برداشته شده است.

 

وی، به دهه 80  و رشد علمی کشور اشاره و خاطر نشان کرد: ابتدای دهه 80 رشد علمی کشور در دنیا 54 بود که اکنون به 16 ارتقاء یافته است.

 

یوسف زاده، تصریح کرد: خلاقیت و نوآوری از مقوله‌های مهم توسعه شمرده می شود که تاکنون آنگونه که باید و شاید بدان توجه نشده است.

 

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان، از نقشه استراتژیک دانشگاه علوم پزشکی گیلان یاد کرد و گفت: راه اندازی بیمارستان جامع، راه اندازی بنیادعلم و دانش پروفسور سمیعی و راه اندازی شرکت‌ها و مراکز رشد دانش بنیان و.... از اهم برنامه‌های دانشگاه علوم پزشکی، شمرده می شود.

 

یوسف زاده به تجمیع و حمایت پژوهش ها و تحقیقات بهداشت و درمان اشاره و اظهار کرد: طرح منطقه دانایی در گیلان یا طرح سفیدرود در حوزه سلامت از دیگر اهداف این دانشگاه شمرده می شود.

برچسب‌ها: