شناسهٔ خبر: 23083216 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: تسنیم | لینک خبر

امام جمعه دماوند:

بصیرت‌افزایی مانع از ظهور جریان‌های انحرافی در میان جوانان می‌شود

امام جمعه شهرستان دماوند گفت: باید در کنار احکام و اخلاق مباحث عقیدتی و موضوعات انحرافی توسط علما و دانشگاه‌ها نسبت به بصیرت‌افزایی آن‌ها نیز اقدام کرد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از دماوند، حجت‌الاسلام والمسلمین کاظم فتاح دماوندی امروز در نشست ستاد امور ساماندهی جوانان شهرستان دماوند که در محل فرمانداری این شهرستان برگزار شد با اشاره به گرامیداشت روز جهانی عاری از خشونت و افراطی‌گری اظهار داشت: ظهور گروه‌های تروریستی و تکفیری از جمله داعش به پشتیبانی استکبار جهانی و صهیونیسم یکی از نمونه‌های خشونت در سال‌های اخیر است که به یک معضل و مشکل جدی تبدیل شده است.

وی ادامه داد: ریشه داعش در عقیده آن‌هاست و علمای دینی وهابی جوانان را به جهاد فی سبیل‌الله تشویق کردند و توانستند با کار کردن روی فکر و عقیده آن‌ها این جریان انحرافی را به وجود آوردند.

امام جمعه شهرستان دماوند تصریح کرد: مقام معظم رهبری در نامه‌ای به سردار قاسم سلیمانی بر این عقیده بودند که ریشه‌های این جریان انحرافی وجود دارد و امکان اینکه از هر نقطه‌ای و با هر حالت دیگری ظهور کند همچنان وجود دارد.

فتاح دماوندی با اشاره به اینکه ما نیز باید همانند دشمنان روی عقیده جوانان کار کنیم بیان کرد: باید برای کار کردن برای جوانان در شهرستان دماوند مساجد را تقویت کنیم باید در کنار احکام و اخلاق مباحث عقیده‌ای و موضوعات انحرافی توسط علما و دانشگاه‌ها بیان شود و بصیرت‌افزایی کرد.

وی در ادامه با اشاره به هفته وحدت حوزه و دانشگاه گفت: تشکیل کار گروه‌هایی متشکل از نخبگان حوزوی و دانشگاه می‌تواند یکی از راه‌حل‌های بسیار مناسب برای حل مشکلات جوانان است، همچنان که مقام معظم رهبری تهذیب، تحصیل و ورزش را برای جوانان بسیار مهّم دانسته‌اند که حوزه و دانشگاه از جمله نهادهایی است که می‌تواند در این امور قدم بردارد.

فرار مغزها آسیب‌های غیرقابل جبرانی را به کشور وارد می‌کند

در ادامه این جلسه شاهرخ جهانشاهی معاون سیاسی انتظامی فرماندار شهرستان دماوند نیز اظهار داشت: یکی از موضوعات بسیار مهّم، بحث تغییر نگاه و نگرشی است که جوانان به موضوعات مختلف زندگی، تحصیل و غیره دارند.

وی با بیان اینکه بیکاری زمینه بسیار زیادی از مشکلات و آسیب‌های اجتماعی را به وجود می‌آورد افزود: اشتغال یکی از مباحث مهّم در میان جوانان است که در صورت عدم رسیدگی به آن می‌تواند آسیب‌های جدی از جمله کاهش روی آوردن به ازدواج را در پی داشته باشد که در حال حاضر آمار بیکاری بسیار زیاد است.

معاون سیاسی انتظامی فرمانداری دماوند ادامه داد: متأسفانه به دلیل نبود زمینه‌های مناسب برای اشتغال، تعداد زیادی از جوانان پس از فارغ‌التحصیلی بیکار هستند که منجر به آسیب‌هایی از جمله روی آوردن به مواد مخدر می‌شود، جوانان امیدهای آینده ما هستند و وظیفه ماست تا زمینه اشتغال را برای آن‌ها ایجاد کنیم.

جهانشاهی در ادامه به موضوع مهّم فرار مغزها از کشور اشاره کرد و گفت: متأسفانه جوانان دارای ایده و خلاقیت به دلیل وجود برخی مشکلات از جمله مشکلات اقتصادی از کشور خارج می‌شوند و که این موضوع ضررهای زیادی را به کشور وارد می‌کند و ایده‌های جدید توسط این جوانان به نام آن کشورها ارائه می‌شود.

وی در پایان تأکید کرد: مدارس، آموزشگاه‌ها و دانشگاه‌ها باید به این مسائل روی آورند و به این مشکلات رسیدگی کنند و جوانان خلاق را به حضور و خدمت در کشور تشویق کنند.

انتهای پیام/