شناسهٔ خبر: 23083208 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: پانا | لینک خبر

آموزش و پرورش کاشان 20 رتبه برتر پژوهش استان و کشور را به دست آورد

معاون پژوهشی مدیریت آموزش و پرورش کاشان گفت: بر اساس شاخص های سنجش پژوهش، مدیریت آموزش و پرورش کاشان موفق به کسب رتبه اول دبیرخانه های پژوهشی استان اصفهان شد.

صاحب‌خبر -

 به گزارش پانا کاشان، حمید رضا کوچکی در آیین گرامیداشت روز پژوهش اظهار کرد: نظام آموزشی مدرن باید برای حرکت به طرف فعالیت پژوهشی و آموزش کاربردی علوم برنامه ریزی کند تا دانش آموزان و فرهنگیان ما لذت کسب علم را بچشند.

به گفته وی، فرهنگیان شهرستان کاشان توانستند با حضور در فعالیت های تحقیقی و پژوهشی، 20 رتبه برتر در جشنواره های استانی و کشوری را به دست آورند و بنابراین در برنامه درسي بايد جايي براي پژوهش در نظر گرفته شود تا فرهنگیان ما بتوانند به فعاليت هاي علمي بپردازند.

وی افزود: معاونت پژوهش  و کارشناسی پژوهش آموزش و پرورش کاشان رتبه برتر و کمیته پژوهش این مدیریت موفق به کسب رتبه اول مناطق چهل و یک  گانه استان اصفهان شدند.

به گفته وی، محمد ابراهیم بهرام،به عنوان پژوهشگر برتر کشور در حوزه آموزش و پرورش ، مرجان استادی، طاهره واحد زاده، اکرم اختر و زهرا فخرئی به عنوان رتبه اول جشنواره کشوری درس پژوهی از جمله افتخارات آموزش و پرورش کاشان در سال جاری بوده است.

وی افزود: کسب شش رتبه برتر جشنواره استانی اقدام پژوهی توسط فرحدخت چینی، هانا لاجوردی، فاطمه باقری، سید علی خوارزمی، ماشااله مشکینی و حسین سربلوکی نیز از دیگر رتبه های پژوهشی در شهرستان کاشان است.

معاون پژوهشی مدیریت آموزش و پرورش کاشان گفت: کسب رتبه اول دبیرخانه سواد رسانه توسط پریوش حیدری و رتبه سوم در گرایش پژوهش های معلم محور توسط عطیه شبانی زاده در جشنواره مناطق استان اصفهان  از دیگر فعالیت های پژوهشی مدیریت آموزش و پرورش کاشان بوده است.

کوچکی افزود: چنانچه جامعه قصد توسعه فرهنگ پژوهش در مدارس را دارد بايد اين فرهنگ را در دوره ابتدايي ايجاد نموده و در دوره هاي تحصيلي بالاتر آن را بسط و گسترش دهد و اولين گام ، تغيير در كتب درسي است تا حس كنجكاوي دانش آموزان ارضا شود .