شناسهٔ خبر: 23080802 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: تسنیم | لینک خبر

مدیر آموزش و پرورش اسلامشهر:

تعدد قوانین بالادستی سبب غفلت آموزش و پرورش از خلق ایده‌های نوین شده است

مدیر آموزش و پرورش شهرستان اسلامشهر با اظهار تأسف از روزمرگی‌های موجود در آموزش و پرورش گفت: تعدد قوانین بالادستی و ابلاغیه‌های ارسالی سبب غفلت معلمان و مدیران از نوآوری و خلق ایده‌های نوین شده‌ است.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اسلامشهر، حسن حبیبی‌پور امروز در همایش تجلیل از برگزیدگان بیستمین دوره اقدام‌پژوهی که در سالن فجر آموزش و پرورش شهرستان اسلامشهر برگزار شد اظهار داشت: جامعه انسانی برای اینکه زنده بماند و به حیات خود ادامه دهد نیازمند تحول و نوآوری است و اگر انسان تحول نداشته باشد به مرگ محکوم می‌شود.

وی بیان کرد: خلاقیت در همه انسان‌ها از رتبه خاصی برخوردار بوده و نخستین خصوصیت پژوهش رضایت خود پژوهشگر است که سبب موفقیت او در حوزه علم می‌شود.

مدیر آموزش و پرورش اسلامشهر افزود: متولیان امر تعلیم و تربیت برای آماده‌سازی بستر خلاقیت و رشد دانش‌آموزان و نسل آینده جامعه، نقش خطیری برعهده دارند که اگر این بستر فراهم نشود و زمینه رشد و شکوفایی دانش‌آموزان مهیا نشود، آموزش و پرورش دچار روزمرگی می‌شود.

حبیبی‌پور با اشاره به شعار جهانی، «نابودی در انتظار است، مگر اینکه خلاق و نوآور باشید» تأکید کرد: جامعه انسانی برای اینکه زنده بماند و از مرگ رهایی پیدا کند نیاز به تحول و نوآوری دارد، کسانی پیشرفت کرده‌اند که تن به فنا و نابودی نداده و با خلاقیت و نوآوری به موفقیت دست یافته‌اند.

وی ادامه داد: فرضیه‌سازی، رشد و نوآوری و پرورش استعداد نوجوانان و جوانان علاقه‌مند به امر پژوهش از مهّم‌ترین وظایف متولیان آموزش و پرورش است که در این راستا همه دستگاه‌ها و نهادها با همکاری معلمان و دبیران باید برای آماده‌سازی بستر خلاقیت و رشد دانش‌آموزان با انجام وظایف و مسئولیت‌های محموله، نقش مهّم و اساسی خود را ایفا کنند.

مدیر آموزش و پرورش اسلامشهر با بیان اینکه متأسفانه آموزش و پرورش در بخش‌هایی از انجام وظایف خود دچار روزمرگی شده است تصریح کرد: امروز مدیران و معلمان به علت تعدد قوانین بالادستی و ابلاغیه‌های ارسالی صرفاً مجری برنامه‌ها شده و از نوآوری و خلاقیت و خلق ایده‌های نوین غافل شده‌اند.

حبیبی‌پور با اشاره به فعالیت‌های اجرایی گرامیداشت هفته پژوهش در آموزش و پرورش اسلامشهر تأکید کرد: به منظور بزرگداشت هر چه با شکوه‌تر هفته پژوهش با تشکیل کمیته پژوهش در منطقه از 1200 طرح اقدام‌پژوهی رسیده به دبیرخانه این کمیته، 12 اثر منتخب منطقه‌ای، 8 اثر منتخب استانی و یک اثر منتخب کشوری شناخته شدند.

وی در پایان خاطرنشان کرد: نواختن زنگ پژوهش در مدارس شهرستان، ایجاد نمایشگاه‌های تحقیقاتی دانش‌آموزان و معلمان در مدارس و اداره آموزش وپرورش، برگزاری مسابقه مقاله‌نویسی، برگزاری مسابقات مهارت‌آموزی و تجلیل از پژوهشگران و ده‌ها برنامه علمی و آموزشی را می‌توان از جمله برنامه‌های گرامیداشت هفته پژوهش در شهرستان اسلامشهر نام برد.

انتهای پیام /