شناسهٔ خبر: 23074614 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: ایران آنلاین | لینک خبر

سخنگوی سازمان غذا و دارو خبر داد:

پرداخت ۳۰ درصد مطالبات معوقه شرکت‌های دارویی و ملزومات مصرفی پزشکی

دمطالبه معوق شرکت های دارویی و ملزومات مصرفی پزشکی از سازمان های بیمه کر 2000میلیارد تومان بوده که تنها 600 میلیارد تومان آن عملا تسویه شده است.

صاحب‌خبر -

ایران آنلاین /دکترکیانوش جهانپور در خصوص مطالبات معوقه شرکت‌های دارویی و تامین‌کنندگان ملزومات مصرفی پزشکی اظهارکرد: مجموع مطالبات ۳۰۰۰ میلیارد تومان برآورد می‌شود که عملا ۱۰۰۰ میلیارد تومان آن متعلق به چهار ماهه آخر، مطالبه جاری و طبیعی است و تقریبا در بهترین شرایط تامین منابع نیز با توجه به فرآیند دریافت و پرداخت و روند اداری و مالی، این مطالبه تقریبا چهارماهه وجود دارد، مابقی این مطالبات، مطالبات معوقه است که بالغ بر ۲۰۰۰ میلیارد تومان بوده که ۶۰۰ میلیارد تومان آن عملا تسویه شده است که ۳۰ درصد مطالبات معوقه را شامل می شود .

وی افزود: مابقی مطالبات با پیگیری مجدانه سازمان غذا و دارو و وزارت بهداشت و همکاری شرکا و نهادهای مسوول از محل توزیع اسناد خزانه، تفاهمنامه تهاتر با سازمان تامین اجتماعی، اوراق بیمه سلامت، تهاتر با ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) و ... ظرف هفته‌ها و ماه‌های آینده بتدریج تادیه خواهد شد.

جهانپور در ادامه گفت: متاسفانه برخی مطالب منتشر شده و نقل قول‌ها از جوانب مختلف یا مبتنی بر آخرین اطلاعات در این خصوص نیست و یا اینکه اساسا از منابع قابل اعتمادی کسب نشده است.

به گزارش وبدا، سرپرست روابط عمومی سازمان غذا و دارو در پایان اظهار امیدواری کرد: با مشارکت و همیاری همه عوامل درگیر در موضوع و مدیریت بهینه دانشگاههای علوم پزشکی سراسر کشور، مطالبات دارویی و ملزومات مصرفی پزشکی در آینده نزدیک به سطح منطقی می‌رسد و شرکت‌های دارویی و تجهیزات پزشکی که درسال‌های اخیرغالبا همکاری نزدیکی با نظام سلامت داشته‌اند از نظر گردش مالی وضعیت بهتری را در پیش رو داشته باشند./وبدا