بهگزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، سید محمد حسینی ظهر امروز در جمع خبرنگاران اظهار داشت: امسال 4 اقامتگاه بومگردی در استان مرکزی فعالیت خود را آغاز کردند و در این مدت دو هزار و 315 گردشگر در این اقامتگاهها اقامت و یا بازدید داشتهاند که 58 نفر آنها گردشگران خارجی بودهاند.
وی افزود: ایجاد بستری مستحکم به منظور احیای بافت فرهنگی روستاها، اشتغال پویای جامعه روستایی به واسطه توسعه گردشگری روستایی و بومگردی بهعنوان جوانترین راهبرد توریسم جهانی و رویکرد جدید سازمان میراث فرهنگی کشور امکانپذیر است.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان مرکزی تصریح کرد: از مزیتهای بزرگ دیگری که این موضوع دارد، علاقه گردشگران خارجی به شناخت فرهنگ بومی اقالیم مختلف و اقبال گردشگران داخلی به اقامت در محیطهایی با بافت تاریخی و ارزانتر از هتلهای گرانقیمت است که به این رویکرد راهبردی وجهه ای مورد پسند میبخشد.
حسینی بیان کرد: از آنجا که تسهیل روند ساخت و ایجاد اقامتگاهها منجر به اشتغال پایدار و پویایی اقتصادی جامعه روستایی میشود لازم است که دستگاههای خدماترسان در کمک به این جاذبه گردشگری نسبت به ایجاد اقامتگاههای بومگردی تلاش کنند و این مهم در دستور کار دولت قرار گرفته است.
وی ادامه داد: بهسبب اینکه تجربه زندگی در میان منطقه بومی میتواند جالب و هیجانانگیز باشد، در سالهای اخیر اقامتگاههای بومگردی طرفداران بسیاری پیدا کرده و درحال حاضر 4 اقامتگاه بومگردی در سطح استان فعال هستند که در بافت تاریخی شهر نراق، روستای بهدشت خمین، روستای ویدرشهرستان زرندی و روستای نورآباد شهرستان شازند پذیرای گردشگران داخلی وخارجی هستند و 30 متقاضی هم درحال تکمیل پرونده و یا آمدهسازی اقامتگاه های خود هستند.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان مرکزی عنوان کرد: میراث فرهنگی استان در سایه قوانین، بیشترین حمایت را از این متقاضیان انجام داده است و امیدواریم با حمایت از ایجاد چنین بسترهایی در حوزه گردشگری بتوانیم در راستای اهداف دولت و سازمان، گامی مهم در ایجاد اشتغال و توسعه صنعت گردشگری به صورت پایدار برداریم.
انتهای پیام/
∎