شناسهٔ خبر: 23061589 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: فرارو | لینک خبر

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان اصفهان خبر داد:

نقش مدارس برکت در ایجاد فرصت‌های برابر آموزشی

صاحب‌خبر -
مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان اصفهان با اشاره به کمک بنیاد برکت وابسته به ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) برای ساخت 65 پروژه‌ی آموزشی با صرف اعتبار 50 میلیارد تومان در این استان گفت: ساخت مدرسه در مناطق محروم این امکان را فراهم کرده تا به‌ویژه روستاییان از فرصت‌های برابر آموزشی بهره‌مند شوند و از تحصیل باز نمانند.

محمدحسین سجاد در گفت‌وگویی به مناسبت دهمین سالگرد تأسیس بنیاد برکت وابسته به ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) با اشاره به تعهد این بنیاد برای ساخت 65 پروژه‌ی آموزشی با 390 کلاس درس در این استان اظهار کرد: از این تعداد تا پایان سال 95، 15 باب مدرسه بهره‌برداری و تحویل داده شد، در ابتدای سال تحصیلی جاری 3 باب مدرسه افتتاح شد و تا پایان امسال نیز عملیات ساخت 8 باب مدرسه به اتمام می‌رسد.

وی افزود: علاوه بر این، هم‌اکنون 12 پروژه‌ی دیگر در حال اجرا است و 27 پروژه در مرحله‌ی مناقصه، تهیه‌ی نقشه و برنامه‌ریزی قرار دارد.   

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان اصفهان با بیان این‌که پروژه‌های بنیاد برکت عمدتاً در مناطق محروم روستایی متمرکز شده است، گفت: حدود 90 درصد پروژه‌ها در روستاها و 10 درصد در شهرهای کم‌تر توسعه‌یافته است. البته این شهرها از به هم پیوستن چند روستا تشکیل شده‌اند و هنوز بافت روستایی خود را حفظ کرده‌اند.

سجاد افزود: عمده مدارس برکت در غرب استان و در فریدون‌شهر و جنوب سمیرم واقع هستند.

وی درباره‌ی اعتبار تخصیصی برای ساخت مدارس برکت اظهار کرد: 50 میلیارد تومان اعتبار به این امر تخصیص یافته است که اگر تمامی مدارس ساخته و تکمیل شوند، بالغ بر 11 هزار دانش‌آموز در آن‌ها مشغول به تحصیل خواهند شد.

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان اصفهان ضمن تأکید بر اثربخشی خوب پروژه‌های مدرسه‌سازی بنیاد برکت در دسترسی و ایجاد عدالت آموزشی گفت: اقدامات خوبی انجام گرفته و ساخت مدرسه در مناطق محروم این امکان را فراهم کرده تا به‌ویژه روستاییان از فرصت‌های برابر آموزشی بهره‌مند شوند و از تحصیل باز نمانند.

سجاد ادامه داد: از 65 پروژه‌ی بنیاد برکت 35 مورد جایگزین مدارس تخریبی شده‌اند و 30 مورد در زمین‌های جدید و روستاهای فاقد مدرسه ساخته شده و یا در دست احداث هستند.

وی با بیان این‌که در حال حاضر سرانه‌ی فضای آموزشی در استان اصفهان 6 مترمربع به ازای هر دانش‌آموز است، عنوان کرد: در حال حاضر، میانگین کشوری سرانه‌ی آموزشی 5/3 مترمربع است  اما باید توجه کرد که 40 درصد مدارس استان نیازمند مقاوم‌سازی، تخریب و بازسازی هستند.

برچسب‌ها: