شناسهٔ خبر: 23055210 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: صدا و سیما | لینک خبر

روحانيون اندونزي تحريم محصولات آمريکايي را خواستار شدند

صاحب‌خبر -
به گزارش سرویس بین الملل  خبرگزاری صداوسیما، روحانیون مسلمان اندونزی تحریم محصولات آمریکایی را در اعتراض به تصمیم دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا برای به رسمیت شناختن قدس به عنوان پایتخت اسرائیل، خواستار شدند.
حدود ۸۰ هزار تظاهرکننده اندونزیایی روز یکشنبه برای دهمین روز متوالی اعتراضات در جاکارتا پایتخت بزرگترین کشور اسلامی جهان، در حالی که لباس‌های سفید بر تن داشتند، با خود پلاکارد‌هایی حمل می‌کردند که بر روی آن‌ها شعار‌هایی در حمایت از فلسطین نوشته شده بود.
انور عباس یکی از روحانیون بلند پایه مسلمان اندونزی در این اعتراضات از مردم کشورش خواست تا زمانی که ترامپ این تصمیم خود را لغو کند از خرید محصولات آمریکایی خودداری کنند.
به گزارش آسوشیتدپرس از جاکارتا، سخنگوی پلیس جاکارتا نیز اعلام کرد معترضان به طور مسالمت آمیز حدود سه کیلومتر از پارک موزه ملی به سمت سفارت آمریکا راهپیمایی کردند.