شناسهٔ خبر: 23052325 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: مهر | لینک خبر

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی کردستان:

دانشگاه آزاد اسلامی کردستان پیشرو در برگزاری همایش های علمی است

سنندج – رئیس دانشگاه آزاد اسلامی کردستان گفت: این دانشگاه پیشگام در برگزاری همایش های علمی و کاربردی در استان کردستان است.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار مهر، محمدقربان کیانی شامگاه شنبه در ادامه همایش ملی نقش حسابداری در اقتصاد مقاومتی که به همت دانشگاه آزاد اسلامی واحد سقز برگزار شد، اظهار داشت: فرهنگ سازی و اختصاص بودجه به فعالیت های پژوهشی دانش بنیان و کاربردی در تمامی ارگانها و ادارات یکی از نیازهای لازم و ضروری است.

وی ادامه داد: برگزاری همایش های علمی در واحد های دانشگاهی آزاد اسلامی در استان کردستان نشان از ظرفیت بالای علمی این دانشگاه آزاد است و البته منابع انسانی متخصص و توانمند که رکن اصلی فعالیت های علمی و پژوهشی در حوزه اقتصاد مقاومتی و دانش بنیان می باشد، در راستای نیل به منویات مقام معظم رهبری(مدظله العالی) و آرمان تبدیل شدن به یک تمدن نوین اسلامی فعالیت می کنند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان کردستان گفت: بودجه پژوهشی به دستور آقای دکتر ولایتی، ریاست هیات موسس و هیات امنای دانشگاه افزایش قابل توجهی یافته و حمایت از فعالیت های کارآفرینی و دانش بنیان از سیاست های ایشان و ریاست عالیه دانشگاه جناب آقای دکتر رهبر می باشد.

در ادامه این جلسه معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان سقز با اشاره به اینکه دانایی محوری، علم آموزی و انجام تحقیق های کاربردی و راهبردی، نیاز روز محیط های دانشگاهی است، گفت: اقتصاد مقاومتی، دغدغه کشور و نسخه شفا بخش اقتصاد ایران است ومردم و مسئولان در راستای تحقق سیاست های اقتصاد مقاومتی مسئول هستند.

علی اکبر ورمقانی گفت: رفع مشکلات بانکی در راستای پرداخت تسهیلات به سرمایه گذاران، تولید با کیفیت توسط تولیدکنندگان، کاهش قاچاق کالا و افزایش صادرات غیر نفتی در راستای تحقق سیاست های اقتصاد مقاومتی ضروری است و مردم با مصرف کالای داخلی، حمایت از تولید کنندگان داخلی و صرفه جویی در مصرف حامل های انرژی در تحقق سیاست های اقتصاد مقاومتی می توانند نقش داشته باشند.

بهروز شاهمرادی مدرس اقتصاد و عضو هیات علمی دانشگاه و یکی ازسخنرانان ویژه این همایش با اشاره به رویکردهای مختلف در حوزه اقتصاد عنوان کرد: استفاده از شاخص پیچیدگی اقتصادی نسبت به سایر شاخص ها از جمله توسعه انسانی، رقابت پذیری جهانی و شاخص های حکمرانی جهانی قدرت تبیین بهتری در تخمین رشد اقتصادی یک کشور دارد.

وی همچنین برای دستیابی به این رویکرد تعیین اهداف و چشم اندازها را یکی از معیارهای اصلی عنوان کرد که در آن دولت نقش هدایتگری را برعهده خواهد داشت و برنامه های اقتصادی ایران را در این راستا مناسب عنوان کرد اما نحوه و چگونگی اجرا و عملیاتی نمودن این برنامه ها را دارای مشکلات اساسی دانست.

همایشِ نقش حسابداری در اقتصاد مقاومتی با سخنرانی پروفسور ایرج نوروش در ارتباط با نظام های اقتصادی و تأثیر حسابداری و حسابرسی علمی در این نظام ها و نیز اجرای یک پَنل تخصصی به کار خود پایان داد.