به گزارش خبرگزاری تسنیم از شهرقدس، روری تروئل عصر امروز در شصتمین سالروز مددکاری اجتماعی در ایران که با هیئت همراه از پایگاههای مددکاری شهرستان قدس بازدید کرد، در جلسه هماندیشی که در محل فرمانداری قدس برگزار شد، اظهار داشت: هماکنون 120 کشور دنیا به همراه 3 ملییون نفر از جهان عضو فدراسیون مددکاری بینالمللی هستند و در یک سال اخیر بیش از 57 کشور دیگر عضو این مجموعه شده و در راستای تحقق معیارهای مورد نظر این فدارسیون تلاش میکنند.
وی پیرامون وضعیت مددکاری اجتماعی در شهرستان قدس افزود: تقویت و توسعه مددکاری توسط افراد یک شهر و یک کشور صورت میپذیرد و در این بین حوزه اجتماعی و اقتصادی به عنوان محورهای اصلی توسعه مددکاری از این قائده مستثنی نیستند.
دبیر کل فدراسیون مددکاری جهان با بیان اینکه کشوری موفق است که بتواند در برآیند توسعه به معیارهای اجتماعی و رفاه دست پیدا کند تصریح کرد: در این بین جوامع توسعهیافته با ترویج و هدف قرار دادن این مهم توانستهاند به توسعه پایدار در حوزه مددکاری اجتماعی دست پیدا کنند.
تروئل عنوان کرد: ایران نیز جز 127 کشوری است که در این فدراسیون عضو است و بسیار خرسندیم که نظام سیاسی و حاکمیتی در ایران از مددکاری اجتماعی حمایت میکند و یکی بهترین نوع خدمات مددکاری اجتماعی توسط کشور ایران در حال انجام است.
وی با اشاره به بازدیدهایش از پایگاههای مددکاری اجتماعی شهرستان قدس گفت: خوشبختانه شهرستان قدس یکی از شهرهای بسیار موفق در حوزه مددکاری اجتماعی است و این مهم بیانگر این است که اصول توسعه مددکاری اجتماعی در حال نهادینه شدن در تمامی جوامع جهان است.
دبیرکل فدراسیون مددکاری اجتماعی جهان با تأکید بر اینکه نهادهای مدنی و اجتماعی مهمترین رکن توسعه هر جامعهای هستند خاطرنشان کرد: شهرستان قدس به لحاظ معیارهای استاندارد مددکاری اجتماعی سطح بسیاری بالایی دارد و حتی بسیاری از کشورها میتوانند از شهرقدس به عنوان یک الگوی مددکاری اجتماعی برتر استفاده کنند.
تروئل با بیان اینکه ما آماده تعامل با مجموعه شهرستان قدس و نهاد حاکمیتی حاضر در این شهرستان هستیم بیان کرد: در حال حاضر آمادگی این را داریم که دانش جهانی را در حوزه تحقق هرچه بیشتر مددکاری اجتماعی در اختیار مدیران شهرستان قدس قرار داده و به طور متقابل ارکان موفقیت و الگوی مددکاری شهرستان قدس را به سایر کشورهای دنیا معرفی کنیم.
وی در پایان خاطرنشان کرد: امیدواریم در سالهای آینده نیز ایران به عنوان یک الگوی موفق همچون سایر جوامع توسعهیافته در جهت توسعه سطوح مختلف حوزه مددکاری اجتماعی ایفای نقش کند.
انتهای پیام/
∎