ذبیح الله غریب در گفت و گو با خبرنگار مهر با اشاره به زنجیره شیلات در چهارمحال و بختیاری اظهار داشت: مزرعه شیلات استان حدود ۲۰ درصد از مزارع کشور را تشکیل و همچنین ۹۰ درصد از خوراک آبزیان چهارمحال و بختیاری در همین استان تامین میشود.
وی در ادامه گفت: از مشکلات موجود در حوزه شیلات استان می توان به بالا بودن هزینه تولید ماهی به سبب بالا بودن هزینه واردات مواد اولیه خوراک (۷۰ درصد هزینه خوراک) راندمان اندک مزارع، عدم کیفیت بچه ماهی وارداتی، کمبود صنایع جهت به روزرسانی تجهیزات واحدها، عدم رعایت استانداردها در تولید و کمبود بچه ماهی جهت پرورش در قفس اشاره کرد.
صادرات چهار هزار تن خوراک آبزیان از چهارمحال و بختیاری
رئیس جهادکشاورزی چهارمحال و بختیاری تصریح کرد: ۴۰ درصد از استخر ها مدرن و همچنین ۹۰ درصد از نیروهای کارماهر سنتی و فاقد مهارت های تخصصی هستند.
وی با بیان اینکه سال گذشته از چهارمحال و بختیاری چهار هزار و ۶۸۰ تن خوراک آبزیان به کشورهای عراق، آذربایجان و قرقیزستان صادر شد، تاکید کرد: سال ۹۵ بیش از ۷۵تن ماهی منجمد به عراق، ۱۱ تن ماهی تازه و ۵۲۰ تن شیر خشک به امارات صادر شد.
رئیس جهادکشاورزی چهارمحال و بختیاری عنوان کرد: این استان ازبزرگترین قطب تولید ماهیان سردابی کشور به شمار میرود که حدود ۲۴ هزارتن ماهی قزل آلا در مزارع پرورش ماهی سردابی این استان تولید میشود.