به گزارش حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ فاطمه عزیزآبادی فراهانی معاون پژوهش و فناوری واحد علوم و تحقیقات با بیان اینکه مسئلهمحوری و پاسخگویی به نیازهای علمی، اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی کلان جامعه، در دستور کار مجموعه دانشگاهی واحد علوم و تحقیقات قرار گرفته است، اظهار کرد: تلاش بر این بوده تا با ایجاد محیطی پویا در بخش فعالیتهای پژوهشی و اتکا به ظرفیتهای درونی و فرصتهای بیرونی از جمله سیاستهای کلی مورد توجه در اسناد بالادستی نظام علمی و فناوری کشور، دانشگاهی ارزشآفرین، مولد و خودکفا باشد.
وی از اتخاذ راهبرد کلان «تمرکز بر زمینههای برتری پژوهشی و هدفگذاری بر مبنای نقشه جامع علمی کشور و سیاستهای کلان دانشگاه آزاد اسلامی» در این معاونت خبر داد.
معاون پژوهش و فناوری واحد علوم و تحقیقات افزود: در راستای تحقق این راهبرد کلان، مجموعهای از برنامههای پژوهشی و فناورانه را دنبال میکنیم که تعیین و آمادهسازی زمینههای پژوهشی اولویتدار متناسب با فعالیتهای علمی و تخصصی دانشکدهها، مراکز آزمایشگاهی و تحقیقاتی با در نظرگرفتن ظرفیتهای دانشگاه در ابعاد انسانافزار، نرمافزار و سختافزار و هدایت پایاننامهها و رسالههای دانشجویی به سوی انجام پژوهشهای کاربردی و مورد نیاز جامعه در قالب طرحهای تحقیقاتی از جمله این برنامهها است.
معاون پژوهش و فناوری واحد علوم و تحقیقات، روزآمد کردن موضوعات راهبردی در امور پژوهشی دانشگاه متناسب با پیشرفتهای علمی کشور و جهان را از شاخصهای قابل توجه برای محقق شدن سیاستهای این راهبرد کلان دانست.
حمایت از ظرفیتهای علمی پایاننامههادر دانشگاه علوم و تحقیقات
عزیزآبادی فراهانی بیان کرد: در مجموعه پژوهشی و تحقیقاتی واحد علوم و تحقیقات اهدافی از جمله حمایت و استفاده هر چه بیشتر از ظرفیتهای علمی پایاننامهها و رسالههای دانشجویی در راهاندازی و فعالسازی شرکتهای دانشبنیان، حمایت و پشتیبانی علمی و فنی از پژوهشهای بین رشتهای و افزایش اثربخشی پیوند دانشگاه با جامعه به ویژه بخش صنعت در راستای مسئلهمحوری و پاسخگویی به نیازهای علمی، اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی کلان جامعه پیگیری میشود.
وی به حفظ و ارتقای جایگاه واحد علوم و تحقیقات در بین مراکز علمی معتبر ملی و بینالمللی با اتکاء به افزایش تولیدات علمی و ارتقاء شاخصهای پژوهشی اشاره و بیان کرد: در صدد هستیم با پیگیری جدی در جهت ساماندهی، شبکهسازی و به اشتراکگذاری منابع و تولیدات پژوهشی دانشگاه به ویژه در حوزه اسناد و اطلاعات علمی در تعامل سازنده با سایر مراکز آموزشی، تحقیقاتی و پایگاههای اطلاعاتی معتبر علمی از یک سو و بسترسازی و ایجاد فرصتهای پژوهشی برای اعضای هیئت علمی، پژوهشگران پسادکتری و دانشجویان علاقمند به ویژه در مراکز آزمایشگاهی، تحقیقاتی، رشد، کارآفرینی و باشگاه پژوهشگران از سوی دیگر باشیم.
معاون پژوهش و فناوری واحد علوم و تحقیقات گفت: سعی بر این است با پویایی هر چه بیشتر، به منظور همافزایی علمی در واحد علوم و تحقیقات و به تبع آن در کشور گامهای اساسی برداشته و نقشی کارآمد در الگوی پیشرفت و سهمی موثر در تحقق اقتصاد مقاومتی ایفا کنیم.
وی یادآور شد: برای دستیابی به این نقش مهم و با رویکرد ارزشآفرینی هر چه بیشتر در تکمیل زنجیره تولید دانش، افزایش ثروت و پیشرفت همهجانبه کشور، کاربردی کردن و تجاریسازی دستاوردهای علمی و پژوهشی هدفگذاری شده است.
انتهای پیام/