شناسهٔ خبر: 23031853 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: مهر | لینک خبر

طی یک ماه آینده؛

بزرگ‌ترین شیرخوارگاه خراسان شمالی در بجنورد به بهره‌برداری می‌رسد

بجنورد- مدیرکل بهزیستی خراسان شمالی گفت: بزرگ‌ترین و مجهزترین شیرخوارگاه استان در بجنورد طی یک ماه آینده به بهره‌برداری می‌رسد.

صاحب‌خبر -

اسماعیل قربانی در گفتگو با خبرنگار مهر بابیان اینکه ساخت بزرگ‌ترین شیرخوارگاه خراسان شمالی از سال‌های گذشته در حال اجراست، اظهار کرد: پروژه ساخت شیرخوارگاه بجنورد به‌عنوان بزرگ‌ترین شیرخوارگاه استان در حال حاضر دارای ۱۰۰ درصد پیشرفت فیزیکی است.

قربانی بابیان اینکه فعالیت عمرانی و ساخت‌وساز این شیرخوارگاه به پایان رسیده است، افزود: در حال حاضر امور مربوط به تجهیز و آماده‌سازی برای افتتاح در حال انجام است.

وی تصریح کرد: تاکنون ۳۴ میلیارد ریال اعتبار از محل سفر مقام معظم رهبری به‌منظور ساخت این شیرخوارگاه هزینه شده است.

مدیرکل بهزیستی خراسان شمالی بیان کرد: این شیرخوارگاه در زمینی به مساحت سه هزار مترمربع و با زیربنایی به مساحت یک هزار و ۵۰۰ مترمربع در دوطبقه طی یک ماه آینده به بهره‌برداری می‌رسد.

این مسئول بابیان اینکه ظرفیت این شیرخوارگاه بیش از ۶۰ نفر است، گفت: این مکان برای کودکان بی‌سرپرست صفرتا دو سال در نظر گرفته‌شده است.

قربانی گفت: مقررشده تا پس از افتتاح، تمام کودکان صفرتا دو سال در این مرکز و کودکان دو سال به بالا در شیرخوارگاه شیروان نگهداری شوند.

وی افزود: طی هشت ماه نخست امسال در خراسان شمالی، ۲۵ کودک بی‌سرپرست به خانواده‌های متقاضی فرزندخواندگی واگذارشده است.