شناسهٔ خبر: 23029639 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: شبستان | لینک خبر

بروجردی در گفتگو با شبستان:

وضعیت بودجه دفاعی در لایحه ۹۷ مطلوب نیست/امیدوار به ایجاد تغییرات لازم برای تقویت نیروهای مسلح در لایحه بودجه هستیم

خبرگزاری شبستان: رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس با انتقاد از اینکه وضعیت بودجه دفاعی در لایحه بودجه ۹۷ وضعیت مطلوبی نیست گفت: امیدواریم بتوانیم تغییرات لازم را در لایحه بودجه ۹۷ برای تقویت نیروهای مسلح انجام دهیم.

صاحب‌خبر -

علاالدین بروجردی، رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با اشاره به بودجه دفاعی در لایحه بودجه 97 به خبرنگار پارلمانی خبرگزاری شبستان گفت: وضعیت بودجه دفاعی در لایحه سال آینده وضعیت مطلوبی نیست، با توجه به مجموعه تحولات منطقه انتظار ما از دولت این بود که نگاه پررنگ تری را به بخش دفاع و بودجه نیروهای مسلح می داشت.

 

وی اظهار داشت: ما مواجه به تهدیدهای مکرر امریکا و رژیم صهیونیستی هستیم و امنیت نیز ضرورت بسیار جدی و اجتناب ناپذیر برای توسعه کشور است و لازمه ان نیز تامین بودجه کافی برای کشور است.

 

بروجردی تصریح کرد: ما امیدواریم در کمیسیون امنیت ملی و در صحن مجلس بتوانیم تا آنجایی که امکان دارد تغییرات را در لایحه بودجه 97 را برای تقویت نیروهای مسلح به کار بگیریم.