ستار محمودی با بیان اینکه این خسارتها در حوزه آب 300 میلیارد و در حوزه برق ، حدود150 میلیارد تومان برآورد شده است اظهار داشت: در فاز اول که بخش زیادی از آن انجام شده و بخشهایی در حال انجام است هدف پایداری زیر ساختها است اما برای برگشتن به وضعیت قبل نیازمند سرمایهگذاری و اعتبارات بلند مدت هستیم.
به گزارش نامه نیوز،
قائم مقام وزیر نیرو اظهار داشت: آب و برق اضطراری در همان ساعت اولیه بحران و روزهای اول وصل شد و پس از آن در روزهای پس از آن مسئولان و مدیران کشوری و استانی دست به دست هم دادند تا با توجه استانداردهای تعریف شده برق را در اختیار آسیب دیدگان و دستگاه های خدمات رسان بگذارند.
وی تاکید کرد: پس از اسکان اضطراری و برق رسانی به چادرها در حال حاظر برق رسانی به کانکس های نصب شده به عنوان اسکان موقت در دستور کار قرار گرفته است .
وی با اشاره به اینکه آب وبرق رسانی به چادر ها باید به میزان و حجم محدود عرضه شود گفت: به خاطر حفظ امنیت و مشکلات بعدی نمی توانیم حجم زیادی نیروی برق به چادر ها اختصاص دهیم.
محمودی اظهار داشت : همزمان با اسکان دائم در حوزه زیرساختها باید با امکاناتی بیش از گذشته به این منطقه خدمت رسانی شود چراکه در سالهای دفاع مقدس بخش زیادی از این امکانات دچار آسیب شد و نیازمند توسعه بیشتر است.
وی توپوگرافی و موقعیت کوهستانی منطقه را نیازمند سرمایهگذاران خاص دانست و تصریح کرد: امیدواریم با منابع داخلی وزارت نیرو، دولت و مجلس اعتبار مناسبی برای ساخت زیرساختها بهتر از روز اول تخصیص داده شود.