شناسهٔ خبر: 23009184 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایسکانیوز | لینک خبر

فرماندار راور در پاسخ به ایسکانیوز؛

زلزله خسارت جانی نداشته است/ برخی ساختمان ها خسارت دیده اند

فرماندار راور گفت: زلزله ای که ساعتی پیش در حوالی هجدک به وقوع پیوست خسارت جانی نداشته اما به ساختمان ها خسارت وارد شده است.

صاحب‌خبر -

سید حسن میرصادقی فرماندار راور در رابطه با زلزله ای که ساعتی پیش به وقوع پیوست، در گفت وگو با خبرنگار ایسکانیوز، اظهار داشت: رئیس بیمارستان بهداشت راور به من اعلام کرده که این زلزله یک مصدوم داشته است.

وی تصریح کرد: مصدوم ذکر شده با وقوع زلزله به دلیل ترس و سابقه ناراحتی قلبی که داشته است سکته کرده است.

فرماندار راور با اشاره به این که من در منطقه هستم، گفت: با اطلاعاتی که به من رسیده است مورد دیگری از مصدومیت وجود نداشته است.

خوشبختانه خسارت جانی نداشته اما به ساختمان ها خسارت وارد شده را اعلام خواهیم کرد.

به گزارش خبرنگار ایسکانیوز، ساعتی پیش زلزله ای به بزرگی 6.2 ریشتر حوالی هجدک در استان کرمان را لرزاند؛ این در حالی است که پس از وقوع این زمین لرزه، پس لرزه هایی به شدت 3.8، 3.6، 3.6، 4.8، 4.2، 3.5، 3.9و 3.5 تاکنون کرمان را لرزانده است.

همچنین مدیر کل بحران کرمان گفت: خوشبختانه بررسی های انجام شده نشان می دهد که زلزله هجدک کرمان تاکنون خسارت جانی نداشته است.

سخنگوی سازمان اورژانس کشور نیز گفت: تاکنون ۶ نفر مصدوم به مراکز درمانی اعزام شده اند و یک 1 نفرآن ها از شهرستان راور بوده که به بیمارستان علی ابن ابی طلب اعزام شده است. 5 نفر مصدومان از شهرستان کرمان بوده اند که 2 نفر آن ها به بیمارستان شهید باهنر و 3 نفر نیز به بیمارستان پیامبران منتقل شده اند.

901/900