آملی لاریجانی روز چهارشنبه 13 دسامبر/ 22 آذر در نشستی با دانشجویان با اشاره به پخش تصاویر گفتوگوی علی لاریجانی (برادر رئیس قوه قضائیه) با سعید مرتضوی و دو قاضی دیگر توسط محمود احمدینژاد در مجلس گفت که ربط دادن موضوع استیضاح وزیر کار دولت احمدینژاد با آن فیلم، خلاف "شرع"، "قانون"، "اخلاق" و "مصلحت مردم" بود.
رییس قوه قضاییه ایران، احمدینژاد را به "سیاهنمایی" و "فتنهگری" علیه جمهوری اسلامی متهم کرد و گفت که هدف، القای این امر است که رهبرجمهوری اسلامی "در قبال مشکلات دستگاه قضایی سکوت کرده است."
وی با تشبیه محمود احمدینژاد و اطرافیانش به رهبران جنبش سبز نیز گفت: "فتنهگران قدیم اغتشاش میکردند، فتنهگران جدید بست مینشینند."
وی افزود: " در فتنه 88 قوه قضائیه تمام قد ایستادگی کرد. اما فتنه قدیم و جدید ندارد. کار افرادی هم که در حال حاضر انواع اتهامات را علیه دستگاه قضائی مطرح میکنند و سیاهنمایی میکنند نوعی فتنه است."
اشاره رئیس قوه قضائیه به تحصن حمید بقایی، معاون سابق محمود احمدینژاد، در شاه عبدالعظیم در اعتراض به چگونگی رسیدگی به پروندهاش در قوه قضاییه و حمایت محمود احمدینژاد از وی است.
آملی لاریجانی در ادامه تاکید کرد: "سران فتنه میگویند ما قوه قضائیه را قبول نداریم. اینها هم میگویند ما قوه قضائیه را قبول نداریم. آنها دعوت به اغتشاش میکردند، اینها هم با بستنشینی به دنبال جریانسازی و اغتشاش هستند."
احمدینژاد جرات نداشت به من تذکر بدهد
در این جلسه که براساس گزارش روابط عمومی قوه قضائیه 8 ساعت ادامه یافته، رئیس قوه قضائیه ایران درباره برخی دیگر از سخنان احمدینژاد از جمله در پرونده ستار بهشتی و سخنان احمدینژاد در ارتباط با "تذکر" به آملی لاریجانی در جلسه شورای عالی امنیت ملی، آن را "کذب محض" خواند و گفت که احمدینژاد "جرات چنین کاری را نداشت."
احمدینژاد به تازگی گفته بود که در این شورا به خاطر ستار بهشتی وبلاگنویس کشته شده در زندان، بر سر صادق لاریجانی فریاد کشیده است.
به گفته رئیس قوه قضائیه ایران پشت "اعتماد زدایی" از دستگاه قضائی، عمدتا "سرویسهای جاسوسی" و "رسانههای اختاپوسی" هستند.
وی همچنین درباره اشاره اخیر محمود احمدینژاد به اتهام جاسوسی برخی اعضای خانواده علی لاریجانی گفت: "اینکه با کنایه میگویند فرزندان ما جاسوس نیستند، شیطنت است."
محمود احمدینژاد اخیرا در یک سخنرانی گفته بود: "دختر من جاسوس نیست، برادران من هم" از سوی دیگر پیش از این، یکی از رسانههای خارج از ایران اعلام کرده بود که دختر رئیس قوه قضاییه به خاطر جاسوسی در بازداشت است که احمدینژاد و نزدیکانش تلویحا آن را تایید کردند.
لاریجانی با اشاره به احمدینژاد گفت: "همین آقا در جلسه مجمع تشخیص مصلحت نظام به دبیر شورای عالی امنیت ملی میگوید از جاسوسی دختر فلانی چه خبر؟ ایشان پاسخ میدهد که این ماجرا از اساس دروغ است. به او میگوید شما مطلع نیستید، ما اطلاع دقیق داریم که وی بازداشت است و آدرس دقیق محل بازداشت وی را هم میدانیم. آخر میشود انسان این مقدار دروغ بگوید و از مسیر انصاف و تقوی دور شود؟"
صادق آملی لاریجانی در بخشی دیگر از سخنان خود محمود احمدینژاد و اطرافیانش را به "سیاسیکاری" متهم کرد و گفت: "در پروندهای که اخیرا بر سر آن جنجال به پا کردند، صرفا اتهامات مالی مطرح بود." اما به گفته وی این "جریان" (محمود احمدینژاد و اطرافیانش) با تصور اینکه روند عادی پرونده ممکن است منتهی به محکومیت آنها شود، تلاش کردند موضوع را "ُسیاسی" جلوه دهند که "ّبستنشینی" یکی از نتایج این رویکرد بود."
وی افزود: " "اگر قرار باشد هر کسی که برایش کیفرخواست صادر میشود، بست بنشیند دیگر سنگ روی سنگ بند نمیشود."
حمایت احمدینژاد و چهار تن از وزرای دولت او از بابک زنجانی
رئیس دستگاه قضائی ایران همچنین درباره پرونده بابک زنجانی و به تعویق افتادن اجرای حکم اعدام وی گفت: "اعدام بابک زنجانی برای دستگاه قضائی کاری ندارد، اما معتقدیم که این مشکل با اعدام حل نمیشود."
وی همچنین با اشاره به برخی گزارشهای رسیده، چهارتن از وزرای سابق و شخص رئیس جمهوری پیشین ( احمدینژاد) را به حمایت از بابک زنجانی متهم کرد.