شناسهٔ خبر: 22998209 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: مهر | لینک خبر

مدیر کل راه و شهرسازی اصفهان:

برخی پروژه‌های توسعه ای برای مردم آسیب‌زا بود

اصفهان - مدیر کل راه و شهرسازی اصفهان گفت: در دهه‌های اخیر شاهد تحمیل پروژه‌هایی با عنوان توسعه پایدار بودیم که جز آسیب برای مردم نتیجه دیگری دربرنداشت.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الله غلامی ظهر پنجشنبه در هفتمین کنفرانس بین المللی توسعه عمران و پایدار شهری اظهار داشت: در سال های اخیر شاهد اجرای پروژه هایی بودیم که با افتتاح آنها سبب دور کردن مردم از محلات و کوچه‌هایی شدیم که جزو شناسنامه آنها بود.

وی با اشاره به اینکه سکونتگاه ها و محلاتی که هویت ساکنان آنجا بود را در حد انبار کالا تنزل دادیم، افزود: توسعه شهرها در حالی رقم خورده است که شهرهای انسان محور را به شهرهای مبدل ساختیم که همه چیز، جز انسان، در آن قرار دارد.

مدیر کل راه و شهرسازی اصفهان گفت: برای اصلاح مسیر توسعه شهرها اقدام به برگزاری کنفرانس های بین المللی توسعه پایدار و عمران شهری کردیم که هفتمین دوره آن از امروز به مدت دو روز برگزار می‌شود.

وی ادامه داد: در این دوره از کنفرانس سه کمیته سیاستگذاری، علمی و اجرایی در نظر گرفتیم و روی شش محور کنفرانس را برپا ساختیم.

غلامی هدف از برگزاری این رویداد را تبادل نظر صاحبنظران، اندیشمندان، دانشگاهیان، سیاستگذاران و مدیران درباره مفاهیم و اهداف توسعه پایدار در عرصه عمران، معماری و شهرسازی اعلام کرد و گفت: در این گردهمایی محورهایی از جمله تعریف جامع از توسعه پایدار شهری، نقش معماری و شهرسازی، حمل و نقل یکپارچه، مدیریت منابع آب، انرژی و محیط زیست، اقتصاد شهری، مدیریت سرمایه های شهری و باز آفرینی شهری در توسعه پایدار شهری، بررسی می شود.

وی با اشاره به اینکه این کنفرانس با همکاری مراکز دانشگاهی و دستگاه های اجرایی و با محوریت اداره کل راه و شهرسازی استان اصفهان برگزار شد، ادامه داد: کارخانه ریسباف از این جهت که یک اثر تاریخی محسوب می‌شود به عنوان محل برگزاری همایش در نظر گرفته شد.

مدیر کل راه و شهرسازی اصفهان اضافه کرد: این کارخانه با همت مدیران ارشد استان اصفهان و با مساحت ۶۹ هزار متر مربع و اعتبار ۲۰۷ میلیارد تومان تملک شده و مقرر است پس از بازسازی به یک مجموعه عمومی شهری با کاربری های فرهنگی تبدیل شود.

وی بیان داشت: مالکیت مجموعه تاریخی و قدیمی کارخانه ریسباف اصفهان برای تاسیس موزه بزرگ اصفهان دی ماه سال گذشته از بانک ملی به وزارت راه و شهرسازی انتقال یافت.

غلامی گفت: کارخانه ریسباف در سال ۱۳۱۵ توسط معماران ایرانی و آلمانی ساخته شده و بازمانده ای از مجموعه کارخانه های نساجی اصفهان است که در دوران پهلوی اول، اصفهان را به یکی از قطب های نساجی کشور تبدیل کرده بود.