به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، حجتالاسلام والمسلمین محسن قرائتی پیش از ظهر امروز در سومین نشست استانی نماز که در تالار قدس مدرسه عالی امام خمینی(ره) برگزار شد با اشاره به اینکه نیازی نیست طلابی که توانایی مجتهد شدن ندارند بیش از پانزده سال در قم تحصیل کنند اظهار داشت: اگر کسی توانایی اجتهاد ندارد باید به استان خود برگردد و در روستاها بهعنوان طلبه به مردم خدمت کند.
وی با اشاره به اهمیت نماز در تمام سطوح بزرگ و کوچک حیات انسانی افزود: اگر از آغاز انقلاب اسلامی تاکنون اهتمام بیشتری به نماز ورزیده بودیم جامعه از لحاظ اجتماعی در وضع بهتری بود.
رئیس ستاد اقامه نماز کشور با تأکید بر اینکه راه سیر و سلوک عرفانی راهی ساده است و آن نماز است، افزود: امام خمینی(ره) اهتمام ویژهای نسبت به نماز داشتند تا جایی که حتی 10 دقیقه نماز ایشان به تأخیر نمیافتاد.
قرائتی با بیان اینکه میتوان پادگانها و دانشگاهها را به مراکزی برای تربیت افراد ماهر تبدیل کرد تا مشکل اشتغال بهآسانی برطرف شود تصریح کرد: مدیران باید آیندهنگر باشند و نباید به پشت سرشان بنگرند بلکه باید نگاهشان رو به آینده برای خدمت به جوامع باشد.
وی با اشاره به اینکه باید اسلام شناسان در کار خود تجدید نظر کنند، بیان کرد: اگر مبلغان دین بهویژه در استان قم میبینند که تلاششان برای تعالی جوانان در جامعه نتیجه نداده باید در روش خود تجدیدنظر کنند.
رئیس ستاد اقامه نماز کشور با بیان اینکه تنها تحصیلات چاره کار نیست و حتی گاهی به آن نیازی نیست و به هیچ کاری نمیآید، خاطرنشان کرد: هرگز نمیتوان گفت حق نماز را ادا کردهایم اما در حد توان خود کارهای بسیاری انجام دادهایم اما همان بسیار هم کم است.
وی تأکید کرد: مسئولان باید ترتیبی بیندیشند تا اجلاسهای نماز و کارهایی که در این زمینه انجام میشود خروجی و نتیجه عملی در جامعه داشته باشد.
رئیس ستاد اقامه نماز کشور با اشاره به اینکه باید استغفار کنیم که پس از چهل سال امروز تازه به فکر اهمیت نماز افتادهایم، گفت: برگزاری این سمینارها خروجی مناسبی ندارند و نمیتوان به نتایج قابل قبولی با برگزاری اینگونه سمینارها رسید.
قرائتی با اعتراض به اینکه اساتید دانشگاه هنوز هم دچار شبههاند، تأکید کرد: چند تن از اساتید شبهات خود را از من پرسیدند و من با توجه به قرآن شبهاتشان را برطرف کردم.
رئیس ستاد اقامه نماز کل کشور از پرداخت 300 میلیارد تومانی زکات به دست مردم خبر داد و گفت: اینکه ممکن است گندمی که با آن نان پخته میشود و بر سر سفرههای ما میآید، گندم زکات نداده باشد و اینکه در موضوع زکات همتی نمیکنیم تأسفبار است.
انتهای پیام/
∎