به گزارش خبرنگار نصر، "جمشید برزگر" در بیست و سومین همایش ملی صادرات غیر نفتی ایران در تبریز، گفت: چهار دهه از انقلاب ما می گذرد، در دوران جنگ ما بهترین مدیریت را داشتیم که دنیا به آن اقرار می کند.
وی افزود: در حوزه خدمات نیز باید به صادرات توجه کنیم که این بخش نیز می تواند نقش مهمی در ارز آوری داشته باشد.
برزگر گفت: دولت می گوید 40 میلیارد دلار صادرات داشته ایم، اما واقعا چه مقدار آن صادرات غیر نفتی بوده است؟ تنها 7 میلیارد دلار!
وی گفت: ما در حوزه خدمات فنی و مهندسی بازار خوبی داریم، اما واقعا چطور بخش خصوصی می تواند با شرکت های دولتی و شبه دولتی که حتی مالیات هم نمی پردازند، رقابت کند؟
نائب رئیس اتاق بازرگانی تبریز تاکید کرد: باید خصوصی سازی واقعی در اقتصاد را جدی بگیریم و دولت از اقتصاد و رقابت با بخش خصوصی دست بردارد.
برزگر گفت: دولت باید مشوق های صادراتی را برگرداند و واقعا به طور عملی از تولید و توسعه صادرات غیر نفتی حمایت کند.
وی گفت: چین و کره جنوبی 20 سال بعد از ما وارد خودروسازی شده است، اما حالا آنها کجای کارند و ما کجا؟ تا زمانی که صنعت و اقتصاد ما وابسته به دولت و نفت باشد هیچ توفیقی به دست نخواهیم آورد.
برزگر با بیان اینکه متاسفانه اتاق بازرگانی ایران وظیفه خود را نمی تواند درست انجام دهد، تاکید کرد: اگر سیاست های گذشته که متاسفانه دولت دوازدهم هم آنها را پیگیری کند، ادامه پیدا کند امکان نخواهد داشت شاهد تغییری در روند فعلی باشیم.
وی گفت: ما بازار بزرگ روسیه را از دست دادیم، در بازار بازسازی سوریه و عراق نباید عرصه را به رقبا واگذار کنیم.
انتهای پیام/