شناسهٔ خبر: 22993503 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: دانشجو | لینک خبر

مجلس آمریکا خواستار شفاف سازی دارایی رهبران ایران شد

مجلس نمایندگان آمریکا با تصویب طرحی از مقام‌های وزارت خزانه داری خواستند تا گزارشی را درباره اموال و دارایی‌های رهبران ارشد ایران منتشر کند.

صاحب‌خبر -
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو؛ بر اساس طرح مصوب مجلس نمایندگان آمریکا در روز چهارشنبه، مقام‌های وزارت خزانه داری آمریکا باید گزارشی را درباره اموال و دارایی‌های رهبران ارشد ایران منتشر کنند.

این قانون با ۲۸۹ رای موافق در برابر ۱۳۵ رای مخالف به تصویب رسیده است. این قانون برای تصویب و اجرای نهایی نیاز به مصوبه سنا و امضای دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا دارد.

این دومین بار است که طرح موسوم به "پلیکین" در مجلس نمایندگان آمریکا تصویب می‌شود. این طرح در سال ۲۰۱۶ میلادی نیز در مجلس نمایندگان تصویب شد، ولی باراک اوباما رئیس جمهور وقت آمریکا آن را وتو کرد. آن زمان هم ۲۸۰ نماینده آمریکایی به این طرح رای مثبت داده بودند، ولی تن‌ها ۴۲ نماینده دموکرات از آن حمایت کردند.