شناسهٔ خبر: 22993295 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: تسنیم | لینک خبر

فرمانده انتظامی استان گلستان:

۸۷ درصد کشته‌شدگان تصادفات گلستان موتورسواران و عابران پیاده هستند

فرمانده انتظامی استان گلستان از کاهش ۱۸ درصدی تصادفات درون شهری در ۸ ماه سال جاری خبر داد و گفت: ۸۷ درصد کشته‌شدگان ناشی از تصادفات درون شهری گلستان موتورسیکلت‌سواران و عابران پیاده هستند.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از گرگان، به نقل از پایگاه خبری پلیس، سردار علی اکبر جاویدان در جمع فرماندهان و مسئولان انتظامی استان، حوزه ترافیک را حوزه بسیار مهم و پراهمیتی دانست و اظهار داشت: پیشگیری از حوادث ترافیکی نیاز به عزم ملی دارد.

فرمانده انتظامی استان گلستان افزود: علیرغم تلاش های صورت گرفته در حوزه ایمنی راه ها و توجه به آموزش ترافیک بازهم آمار تصادفات در کشور بالاست.

وی با بیان اینکه تصادفات فوتی علاوه بر صدمات جبران‌ناپذیر بر پیکره خانواده به اجتماع نیز آسیب وارد می‌کند، گفت: تصادف محصول تخلف است و وظیفه پلیس به عنوان مجری قانون برخورد  با تخلفات رانندگی است و حوادث ترافیکی از جمله مشکلات مهم بهداشت و سلامت است که خود منشأ بسیاری از معضلات کنونی کشور است.

جاویدان  با تأکید بر ارتقاء سطح ایمنی ترافیک و حمل و نقل از طریق فرهنگ‌سازی و آموزش رفتارهای ترافیکی به کاربران تصریح کرد: مهم‌ترین راه کنترل ترافیک و به حداقل رساندن مشکلات  آن،  توجه به 3 مولفه بسیار مهم مهندسی ترافیک، اجرای مقررات ، فرهنگ‌سازی و آموزش است.

سردار جاویدان هدف از مدیریت ترافیک را افزایش ایمنی راه‌ها دانست و اظهار داشت: کاهش وقوع تصادفات، حوادث و سوانح رانندگی در مدیریت ترافیک در اولویت است.

وی از کاهش 18 درصدی تصادفات درون شهری طی 8 ماهه سال جاری  خبر داد و گفت: 87 درصد کشته شدگان ناشی از تصادفات درون شهری گلستان  موتورسیکلت سواران و عابران پیاده هستند.

فرمانده انتظامی استان  به برنامه‌ها و اقدامات مهم پلیس در انضباط بخشی و ارتقاء سطح آگاهی‌های عمومی موتورسیکلت‌سواران استان گلستان اشاره کرد و گفت: کارگاه‌های آموزشی ارتقاء ایمنی موتورسیکلت‌سواران در سطح استان برگزار و در این کارگاه‌ها کلاه ایمنی رایگان به موتورسیکلت‌سواران اهداء می‌شود.

سردار جاویدان در پایان با تأکید بر اینکه حوادث و سوانح رانندگی قابل پیش بینی و پیشگیری هستند، خاطر نشان کرد: پیشگیری از حوادث ترافیکی نیازمند عزم ملی است و هماهنگی لازم میان همه سازمان‌ها و نهادهای مرتبط را می‌طلبد.

انتهای پیام/