شناسهٔ خبر: 22990309 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: تسنیم | لینک خبر

مدیر بنیاد قرآن استان همدان:

اعتبارات قرآنی سال ۹۵ و ۹۶ همدان هنوز پرداخت نشده است

مدیر بنیاد قرآن استان همدان گفت: باوجود گذشت ۹ ماه از سال، هنوز اعتبار طرح‌ها و برنامه‌های قرآنی این استان هنوز پرداخت نشده است.

صاحب‌خبر -

جواد صدیق در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در همدان اظهار داشت: بر اساس قول استاندار قرار بود، امسال 250 میلیون تومان برای اجرای برنامه‌ها و طرح‌های قرآنی که در قالب برنامه‌های ادارات نمی‌گنجد و بیشتر مربوط به نهادها و بخش غیر دولتی است اختصاص یابد، اما هنوز هیچ رقمی داده نشده است.

وی با بیان اینکه سال 95 نیز هیچ اعتباری برای طرح‌ها و برنامه‌های قرآنی از بودجه استان پرداخت نشد، تصریح کرد: این موضوع موجب کم‌رونقی حوزه قرآنی و کمتر شدن برنامه‌ها می‌شود.

صدیق عنوان کرد: در نبود اعتبارات دولتی، هزینه لازم برای برنامه‌های بنیاد قرآن را از محل کمک‌های قرآنی و خیران تأمین می‌کنیم.

 مدیر بنیاد قرآن استان همدان با اشاره به نبود فضای مناسب برای فعالیت‌های قرآنی به طور منسجم در همدان تصریح کرد: از چند سال‌ پیش قرارشد با ساخت تالار قرآن به این حوزه کمک شود، اما دور دست بودن این مکان موجب شده تا نتوان از آن برای برگزاری کلاس‌های قرآنی استفاده کرد.

صدیق افزود: در حال حاضر مدیریت تالار قرآن به شهرداری همدان واگذار شده در‌حالی‌که بهتر است این مکان به صورت هیئت امنایی اداره شده و نهادهای قرآنی در مدیریت آن دخیل باشند.

وی با اشاره به فعالیت‌های بنیاد قرآن در طول سال نیز گفت: نمایندگی این مرکز که از سال 75 فعالیت خود را در استان آغاز کرده در همه شهرستان‌های استان وجود داشته و برنامه‌های متعددی را در طول سال اجرا می‌کند.

مدیر بنیاد قرآن استان همدان بیان کرد: برگزاری دوره آموزشی مفاهیم یک تا 9  از مهم‌ترین این برنامه‌ها به شمار می‌رود که چند سال است در دو سطح مقدماتی و عالی برای گروه‌های مختلف سنی مختلف برگزار می‌شود.

صدیق افزود: برگزاری دوره‌های روخوانی، تجوید، تربیت معلم قرآن برای حلقه‌های صالحین بسیج و برگزاری دوره‌های ضمن خدمت برای کارکنان دستگاه‌های اجرایی از دیگر برنامه‌های بنیاد قرآن استان همدان به شمار می‌رود.

وی از اجرای طرح تربیت معلم قرآن برای روستاهای استان خبر داد و گفت: در این طرح به جای اعزام معلم قرآن، افراد مستعد از بین اهالی روستا آموزش داده می‌شوند تا به عنوان معلم جلسات قرآنی در روستای خود فعالیت کنند.

صدیق بیان کرد: جلسه تفسیر قرآن نیز از دیگر برنامه‌های مهمی است که یکشنبه هر هفته ساعت 16 در تالار فجر همدان برگزار شده و با استقبال خوبی روبرو می‌شود.

وی با بیان اینکه بیشتر مخاطبان دوره‌های آموزشی بنیاد قرآن را نوجوانان و جوانان تشکیل می‌دهند، افزود: از ابتدای سال تاکنون 2 هزار نفر در این دوره‌ها شرکت کرده‌اند.

انتهای پیام/