به گزارش روابط عمومی رسانه ملی، علی ضیا، مجری برنامه فرمول یک که برای نخستین بار در سامانه 162 حضور پیدا کرده بود، درباره تجربه ارتباط مستقیم تلفنی با مخاطبان این برنامه تلویزیونی گفت: میزان تماسها خوب بود و پشت خطیهای زیادی داشتم و بابت این اتفاق مهم از مردم ایران تشکر میکنم.
ژیلا صادقی، مجری برنامه نگی که نگفتی نیز با توصیف اینکه کار در این بخش بسیار سخت است، عنوان کرد: اولین باری که به سامانه 162 آمدم، فکر میکردم ارتباط مستقیم با مخاطبان، کار بسیار جذاب و دلچسبی است. باید اعتراف کنم همکاران خوب من در اداره کل روابط عمومی رسانه ملی و سامانه 162 بسیار زحمت میکشند و آدمهای بسیار صبوری هستند.
مجتبی احمدی، تهیهکننده برنامه نگی که نگفتنی نیز با بیان اینکه اصولا در برنامهسازی تلویزیون یا هر رسانه دیگری، هدف اصلی مخاطب است، گفت: درواقع ما در گام اول جز به مخاطب نباید به هیچچیز دیگری فکر کنیم. اینکه بدانیم مخاطب از ما چه میخواهد و قرار است چه محتوایی را برای سبد زمان مخاطب درنظر بگیریم، هدفی است که در لحظه اول در برنامهسازی دغدغه تیم تولید میشود.
سامانه 162 مصور میشود
مدیرکل روابط عمومی صداوسیما از ساخت برنامه «162» در شبکه پنج سیما خبر داد و بیان کرد در این برنامه به انتقادات و نظرات مردم پاسخ داده میشود.
محمدحسین رنجبران در گفتوگو با مهر،درباره برنامه جدیدی که قرار است در شبکه پنج ساخته شود، توضیح داد: بهمنظور شناسایی و استفاده از ظرفیتهای مخاطبان در تولید محتوای برنامههای تلویزیونی و همچنین توسعه رابطه موثر با مردم قرار است برنامه جدیدی در شبکه پنج سیما با نام 162 تولید شود که در این برنامه ضمن بهرهگیری از دیدگاههای مخاطبان در تولید برنامههای سیما به مسائل و مشکلات آنان پرداخته خواهد شد.
به گفته رنجبران، این برنامه دو بخش دارد که بخشی نظرات مردم درباره برنامههای صداوسیماست و بخشی هم مشکلاتی است که آنها مطرح میکنند و ما آنها را هم پیگیری میکنیم.