شناسهٔ خبر: 22988696 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: روزنامه اطلاعات | لینک خبر

رئیس مجلس: پایبندی همه طرف‌ها به برجام، برای امنیت جهانی مفید است

صاحب‌خبر -
 

سرویس شهرستانها: پایبندی همه طرف‌ها به برجام، هم برای امنیت جهانی و هم برای منطقه، مفیدتر است.
دکتر علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی در فرودگاه سردارجنگل رشت با بیان این مطلب، در مورد واکنش ایران به تصمیم کنگره آمریکا در ارتباط با برجام اضافه کرد: روی این موضوع در هیأت نظارت بر اجرای برجام، فکر شده و سناریوهای مختلفی را بررسی کرده‌ایم البته برای این‌که آنها چه تصمیمی بگیرند، روش‌های مختلفی را احتمال داده‌ایم و راه حل‌هایی در نظر گرفته‌ایم.
رئیس مجلس شورای اسلامی هدف از سفر به گیلان را به دعوت نمایندگان این استان در خانه ملت برای بازدید از بخش‌های مختلف از جمله پروژه‌های عمرانی بیان کرد و افزود: در این سفر اگر لازم باشد برای شتاب بخشی کارهای عمرانی استان، تصمیماتی گرفته می‌شود.‏
‏*راه صراط جمهوری اسلامی ‏
رئیس مجلس شورای اسلامی در نشست شورای اداری استان گیلان گفت: راه صراط جمهوری اسلامی براساس پایداری، استقامت و درستی است.
دکتر لاریجانی افزود: برخی از کشورها در زمینه همکاری با رژیم صهیونیستی پرده دری را آغاز کردند که تاسف آور است. رئیس مجلس گفت: در کشوری که دموکراسی وجود دارد اختلاف نظر هم هست و این طبیعی است.
او افزود: بحث اقتصاد کشور در اولویت است و اگرچه چالش‌هایی وجود دارد.
وی اضافه کرد: در مجموع در خیلی جاها پیشرفت داشته‌ایم اما نمی‌توانیم بگوییم اقتصاد ما سالم است، گیری دارد اما باید راه‌های برون رفت را بررسی کرد و کارها را به سمت تولید پیش برد. ‏
رئیس مجلس گفت: گیلان اگر چه ظرفیت‌های خوبی در زمینه کشاورزی و گردشگری دارد اما هنوز محور توسعه اش مشخص نشده است که بستگی به تهیه طرح آمایش دارد و آقای نوبخت قول داد طرح آمایش سرزمینی را تهیه کند.
لاریجانی اضافه کرد: چرخه اقتصادی روستاها باید فعال شود نه فقط به برنج توجه شود بلکه در کنار این محصول باید مباحث اقتصادی دیگر در روستاها فعال شوند تا درآمد روستاییان افزایش یابد.