شناسهٔ خبر: 22985182 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: قدس آنلاین | لینک خبر

ارتش عراق تشکیل اتاق عملیات مشترک بانیروهای کرد سوری را تکذیب کرد

ارتش عراق ادعای اخیر نیروهای دموکراتیک سوری مبنی بر تشکیل اتاق عملیات مشترک با ارتش عراق در مرز عراق و سوریه را تکذیب کرد.

صاحب‌خبر -

به گزارش قدس آنلاین، ارتش عراق تشکیل اتاق عملیات مشترک میان عراق و نیروهای دموکراتیک سوری موسوم به «قسد» را تکذیب کرد.

«یحیی رسول» فرمانده ستاد مشترک عملیات ارتش عراق اعلام کرد که هیچ توافقی با قسد برای تشکیل اتاق عملیات مشترک میان دو طرف ایجاد نشده است.

فرماندهی نیروهای دموکراتیک سوری روز دوشنبه گذشته اعلام کرده بودند که بعد از دیداری که با فرماندهان نظامی ارتش عراق داشته اند اتاق عملیات مشترکی با نیروهای عراقی به منظور مقابله با داعش در مناطقی از دیرالزور و مرزهای عراق و سوریه ایجاد شده است.

یحیی رسول اما تأکید کرد که این ماجرا چیزی بیشتر از یک دیدار میان فرمانده عملیات الجزیره ارتش عراق با شماری از فرماندهان قسد نبوده است و این دیدار به تشکیل اتاق عملیات مشترک با نیروهای دموکراتیک سوری منجر نشده است.