به گزارش خبرگزاری تسنیم از کامیاران، جمال ارشدی ظهر امروز در همایش گرامیداشت هفته پژوهش که در شهرستان کامیاران برگزار شد، ساختار اجتماعی را مملو از متغیرهای فرهنگی دانست و اظهار داشت: علمی که در جامعه تاثیرگذار نباشد را نمی توان علم دانسته و قطعا منجر به توسعه و پیشرفت نخواهد شد.
وی گفت: یکی از مهمترین مشکلات برخی از محققان عدم توانایی آنان در تبدیل علم به دست آمده به زبان محاوره ای و مردمی است.
سرپرست فرمانداری کامیاران آگاهی بر چرایی تحقیق را لازمه هر نوع تحقیق و پژوهشی عنوان و تصریح کرد: از مشکلات دیگر امروز علوم در جوامع جهان سوم ادغام علم با خرافات بوده که تحقیق و پژوهش قطعا سدی در مقابل این معضل است.
وی پژوهش را راه رسیدن به علم معرفی کرد و گفت: پژوهش ها با هدف نوآوری، خلاقیت و کشف راهی برای پیشرفت و توسعه صورت می گیرد.
ارشدی فقدان پژوهش را منجر به افزایش آسیب ها و معضلات اجتماعی دانست و افزود: فقدان بسترهای پژوهشی در هر جامعه ای از لحاظ فرهنگی قطعا یک ضعف است.
وی کمبود مطالعه، کتاب و کتابخانه ها را از نشانه های کمبود شاخصه های فرهنگی هر جامعه ای دانست و اظهار کرد: عدم رقابت سالم میان پژوهش گران موجب نارسایی و کاهش کیفیت پژوهشها می شود.
سرپرست فرمانداری کامیاران هزینه کرد اعتبارات پژوهشی بعضا در مکان های غیرمرتبط را از مشکلات نیازمند بررسی این حوزه عنوان کرد و گفت: عدم توجه به نیازها و اولویت های فرهنگی، اجتماعی و منطقه ای در پژوهش از دیگر علل تاثیرات کم نتایج پژوهش های صورت گرفته در جوامع است.
وی در ادامه بر لزوم ارتباط موثر پژوهشی بین آموزش و پرورش و دانشگاه ها تاکید کرد و گفت: هردستگاهی تمایل به تحقیق و پژوهش نداشته باشد نمی تواند پیشرفت کند.
ارشدی در پایان رقابت برسرعلم را از مهترین رقابت های امروز دنیا دانست و بیان کرد: در تمامی پژوهش ها باید به دور از قضاوت ارزشی تنها به دنیا تولید علم و دانش باشیم.
انتهای پیام/
∎