به گزارش خبرگزاری مهر، عبدالهادی فقهی زاده معاون قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در نشست صمیمانه خود با کارکنان و کارمندان معاونت قرآن و عترت نکات زیر را از جمله عوامل مهم و مورد توجه در این معاونت عنوان کرد.
فقهی زاده حوزه معاونت قرآن و عترت را کاملا تخصصی دانست و بیان داشت :ساماندهی و مدیریت فعالیت های قرآنی در سراسر کشور از اهمیت ویژه ای برخوردار است و هر فرد می بایست بنابر تخصص و تجربه ای که دارد در آن زمینه به طور فعال عمل کند.
معاون قرآن و عترت تخصصی بودن و حرفه ای عمل کردن در حوزه کاری مربوط به افراد را از عوامل مهم در زمینه فعالیت افراد در حوزه قرآن و عترت برشمرد و گفت: نظام اخلاقی نظام حق و تکلیف است ،ما اگر حق داریم تکلیف و وظایفی نیز عهده داریم و این موضوع امری دوجانبه است.
وی در ادامه افزود : باید ها و نبایدهای بسیاری پیش روی ماست که باید در زمینه مربوط به خود پاسخگو باشیم و از طرفی معاونت قرآن و عترت معاونت محتوایی است ، باید بیشترین انگیزه دینی و ایمانی در ما متجلی باشد ،البته در این زمینه مشکلاتی وجود دارد اما انتظار می رود که در این راستا فعال تر عمل کنیم.
وی با اشاره به حضور فعال و منسجم رسانه های جمعی در برنامه های پیش روی معاونت بر لزوم همکاری و تعامل فی مابین تاکید کرد و در ادامه تصریح کرد: ما باید مطبوعات و رسانه های مکتوب و الکترونیکی علی الخصوص فضای مجازی را مهم و اثربخش تلقی کنیم و حضور پررنگ آنان را جدی بگیریم بنابراین اولین عامل برای حرکت در این راستا حرکت قوی و مستمر است و باید در این زمینه بسیار منظم عمل کنیم چراکه نظم برنامه ها از جمله دغدغه های اصلی یک سازمان اداری است.
فقهی زاده رشد و تعالی سازمانی را شعار خود در معاونت قرآن و عترت عنوان و تاکید کرد: ما باید همواره باید از نظر دانش و روش به روز باشیم و همگام با دانش نوین حرکت کنیم.
وی با بیان اینکه در برخی موارد روش از محتوا مهمتر است ، اظهار کرد: در بسیاری از موارد بهبود امور در بهبود روش هاست و در صورت لزوم می بایست در روش ها تغییرات بوجود آید.
معاون قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی افزود: از آنجا که انتظارها از حوزه قرآن و عترت فراوان است نباید به اندک قانع باشیم و باید در این زمینه از هیچ تلاشی فروگذار نکنیم.ما می بایست در انجام وظایف و فعالیت های خود، چابکی و تلاش بیشتری داشته باشیم، وظیفه و تکالیف خود را به نحو احسن انجام دهیم و در این صورت ،عملا زمینه را برای بهره وری بیشتر که یکی از وظایف مدیران می باشد ،فراهم کرده ایم.
وی در خاتمه ضمن اشاره به کلمه ی قصیره ی نود و دوم از ٩٢ نهج البلاغه و اینکه پایین ترین درجه علم آن است که فقط بر زبان جاری شود گفت:بسیاری از افراد خیلی خوب و زیبا صحبت کنند ولی متاسفانه به دانسته های خود خوب عمل نمی کنند.
در ابتدای این جلسه نیز حاضرین به بیان دیدگاه ها ، نقطه نظرات و انتقادات سازنده خود در معاونت پرداختند.