بهزاد کتیرایی کاندیدای انتخابات فدراسیون بوکس در گفتگو با خبرنگار مهر در خصوص علت حضور خود در این انتخابات گفت: سابقه ورزشی من به بیش از ۲۰ سال می رسد و قبلا تجربه اداره سه فدراسیون را داشتم. ۱۰ سال سابقه مدیریت در صدا و سیما و حراست سازمان تربیت بدنی نیز در رزومه کاری من وجود دارد. بعد از رایزنی و مشورت با بزرگان بوکس و دوستان و ورزشکاران به این جمع بندی رسیدم که شاید بتوانم کمک موثری برای پیشرفت بوکس باشم.
وی در مورد اهداف و برنامه های مورد نظر خود در این انتخابات عنوان کرد: برنامه های زیادی برای بوکس پیش بینی کرده ایم. یکی از هدف ها این است که لیگ بوکس را راه اندازی کنیم. همچنین یکی از بزرگترین مسائل مغفول حضور بانوان در بوکس است. استعدادهای بسیار فراوانی در این بخش وجود دارد و طبق اطلاعات موجود در موضوع حجاب بانوان در بوکس آسیا نیز مشکلی وجود ندارد. می توانیم بلافاصله در بدو ورود برای راه اندازی بوکس بانوان فراخوان بزنیم.
کتیرایی ادامه داد: متاسفانه در تاریخ بوکس کشور با وجود این همه استعداد هنوز حتی یک مدال برنز هم در المپیک به دست نیاورده ایم. دلایل این موضوع هم مشخص است چرا که هیچ گاه المپیک را جدی نگرفته ایم و برنامه ریزی خوبی هم برای این موضوع صورت نگرفته است. متاسفانه رایزنی های بین المللی خوبی نداریم و در آسیا نماینده ای نداشتیم تا از حق بوکس ایران دفاع کند. با توجه به ارتباطات و دوستانی که دارم رایزنی هایی در این خصوص انجام داده ام و یکی از برنامه های اصلی ما کسب چنین جایگاه هایی است. قبلا هم چنین اقداماتی را انجام دادم و به طور مثال نتیجه آن کسب اولین جایگاه بین المللی در ووشو بود.
کاندیدای انتخابات فدراسیون بوکس عنوان کرد: در خصوص مربیان تیم ملی معتقدم حتما باید مربی خارجی در کنار مربیان خودمان باشد و از تجربیات آنها استفاده کنیم. اگر بتوانیم به بهترین نحو در این زمینه فعالیت کنیم قطعا در المپیک ۲۰۲۰ توکیو مدال کسب می کنیم. یکی از موارد دیگری هم که واقعا مورد نیاز بوکس است و ورزشکاران این رشته بدون آن متضرر می شوند پخش تلویزیونی است. به واسطه ۱۰ سال مدیریت تربیت بدنی در سازمان صدا و سیما بدنه این سازمان محترم را می شناسم و علاقه مندی آنها به ورزش را می دانم. همانطور که پخش تلویزیونی را برای رشته ووشو گرفتم برای بوکس هم این کار را خواهم کرد.
رئیس سابق فدراسیون ووشو در خصوص بحث اسپانسری و حامی مالی بیان کرد: اسپانسری مثل خونی در رگ ورزش است. بودجه ها از منابع مالی کافی نیست. اسپانسرینگ بسیار مهم است و در همین خصوص با تعدادی از دوستان و اسپانسرهای بسیار قوی که زیربنایی به این رشته کمک کنند صحبت کرده ایم. معتقدم کشش اقتصادی برای اسپانسرینگ در رشته بوکس وجود دارد و ان شاالله در این بخش نیز علاقه مندان موثر را جذب رشته می کنیم. یک مسئله بسیار مهم در مورد اقتصاد بوکس این است که مثلا فقط یک نفر از بوکسورهای حرفه ای در خارج از کشور در یک سال ۳۰۰ میلیون دلار درآمد دارد و با این اقتصاد قوی در بوکس دنیا سهم ما صفر است.
وی افزود: کمیته ورزش حرفه ای را ایجاد خواهیم کرد و ارتباطمان را با پتانسیل های موجود در خارج از کشور شناسایی می کنیم. بوکسورهایی دو رگه داریم که باید در شناسایی و جذب آنها نیز فعال باشیم.
کتیرایی در پاسخ به این سوال که آیا شرایط کاندیداها را در انتخابات فدراسیون بوکس یکسان می دانید گفت: هر کاندیدایی حق دارد راجع به شرایطی که در آن وارد شده تحقیق کند و من هم از این قاعده مستثنی نبودم. معتقدم همه گزینه هایی که تایید صلاحیت می شوند نظر مثبت وزارت ورزش و جوانان را دارا هستند و هیچ کسی نسبت به دیگری برتری ندارد. حالا اگر فردی از شرایطی که وجود دارد استفاده شخصی کند حق بقیه را تضییع کرده است. من قطعا می دانم که نظر وزارت ورزش اصلا داوری نیست. فکر می کنم وزارت ورزش و جوانان باید وارد شود و این معضل را حل کند.
مدیر کل سابق حراست وزارت ورزش و جوانان تاکید کرد: اینکه یک نفر سرپرست باشد و شروع به انجام کارهایی کند که نتیجه اش کسب رای است باعث می شود تا سایر کاندیداها هرچقدر هم خوب باشند ابزاری برای فعالیت نداشته باشند درحالی که هیات ها زیر مجموعه سرپرست هستند. پیشنهاد و نظر من این است که داوری باید از انتخابات کناره گیری کند. روسای هیات ها باید به گزینه ای رای بدهند که بوکس را تکان بدهد و همه باید دقت کنند که حالا دیگر وقت آزمون و خطا نیست.