شناسهٔ خبر: 22980479 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: تسنیم | لینک خبر

رئیس پلیس پیشگیری ناجا در شهرکرد:

۱۸۰۰ پاسگاه و کلانتری در کشور فاقد شبکه هستند

رئیس پلیس پیشگیری ناجا گفت: در حال حاضر ۱۸۰۰ پاسگاه و کلانتری ما در کشور فاقد شبکه هستند و کارها را به صورت دستی و سنتی انجام می‌دهند.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شهرکرد، سردار محمد شرفی صبح امروز در حاشیه همایش روسا و فرماندهان کوپ در جمع خبرنگاران با اشاره به سهم کلانتری‌ها در کشف جرائم اظهار داشت: 53 درصد از کل کشفیات نیروی انتظامی را کلانتری‌ها و پاسگاه‌ها به عهده دارند یعنی سهم کلانتری‌ها و پاسگاه‌ها در کشف انواع جرائم و دستگیری‌ها است.

وی با اشاره به فعالیت‌های پلیس پیشگیری افزود: برنامه شاخص پلیس پیشگیری توسعه ساختار مجموعه پلیس به ویژه کلانتری‌ها و پاسگاه‌ها است که این مهم مورد مطالعه مقام معظم رهبری و مردم است چرا که در سطح دنیا به ازای هر 10 هزار نفر 5 تا 7 مأمور وجود دارد و این در کشور ما 1.8 درصد است که نسبت به شاخص جهانی وضعیت خوبی نمی‌باشد.

رئیس پلیس پیشگیری ناجا بیان کرد: برای ایکنه مظاهر پلیس به ویژه در شهرهای کوچک، مناطق دور افتاده و روستایی دیده شود باید شاخص‌ها و استانداردهای کمی استقرار پلیس را افزایش دهیم، در نظر داریم در صورت تأمین اعتبار این شاخص‌ها در این مناطق افزایش دهیم.

شرفی با بیان اینکه تکنولوژی و فناوری در پاسگاه‌ها و کلانتری‌ها باید به کار گرفته شود، خاطرنشان کرد: یکی از کارهای پلیس پیشگیری به کارگیری فناوری و تکنولوژی در کلانتری‌ها است و در حال حاضر 1800 پاسگاه و کلانتری ما در کشور فاقد شبکه هستند و کارها را به صورت دستی و سنتی انجام می‌دهند بنابراین اولویت ما این است که امسال 800 پاسگاه و کلانتری را به شبکه وصل کنیم تا برای ارائه خدمات به مردم از تکنولوژی و فناوری استفاده کنند.

وی با اشاره به مراجعه مردم به کلانتری‌ها و پاسگاه‌ها گفت: سال گذشته 25 میلیون نفر به کلانتری و پاسگاه‌های ما مراجعه کردند که با به کار گیری تکنولوژی تعداد مراجعات مردم به این مکان‌ها 6 میلیون کاهش یافته است. در استان چهارمحال و بختیاری تعداد مراجعات مردم به کلانتری و پاسگاه‌ها 18 درصد کاهش یافته است.

رئیس پلیس پیشگیری ناجا با اشاره به افزایش توان و ساختار تحرک پاسگاه‌ها تصریح کرد: پلیس باید در صحنه‌های امدادرسانی به مردم بتواند خدمات قضایی و انتظامی را سریع ارائه کند بر همین اساس باید توان و تحرک ساختار پلیس افزایش یابد اما ساختار و توان تحرک ما به سمت فرسودگی می‌رود که نیاز است به این موضوع توجه شود.

شرفی ادامه داد: در همین راستا این موضوع در برنامه ششم توسعه پیش‌بینی شده که در صورت تأمین اعتبار حتما توان و تحرک ساختار مجموعه پلیس که از ضروریات است در دستور کار قرار می‌گیرد.

وی با اشاره به تجهیزات پاسگاه‌ها افزود: برخی از پاسگاه‌ها کمتر از 50 درصد خودورو دارند و خودورهای موجود عمر قانونی خود را گذرانده‌اند و انتظار بر این است که به این استان توجه ویژه شود چرا که در حوزه ساختار و توان تحرک و تکنولوژی عقب ماندگی‌هایی دارد که امیدوارم بتوانیم سهم بیشتری در اختیار چهارمحال و بختیاری قرار دهیم.

رئیس پلیس پیشگیری ناجا بیان کرد: یکی دیگر از موضوعات مهم در پلیس پیشگیری نزاع فردی و دسته جمعی است و بیشترین آمار در این حوزه است، همچنین سرقت از اماکن خصوصی مانند کارخانه‌هایی که به دلایل مختلف تعطیل شده است بستر سرقت را برای سارقان فراهم کرده است که متولیان امر باید تدابری در این خصوص اتخاذ کنند.

شرفی با اشاره به تصادفات منجر به جرح خاطرنشان کرد: تصادفات منجر به جرح و خسارات افزایش یافته که ممکن است پرونده چند ماه زمان ببرد تا بسته شود بنابراین می‌طلبد فرهنگ‌سلزی در این خصوص انجام شود و ایمنی‌ها را افزایش دهیم.

انتهای پیام/