به گزارش خبرگزاری تسنیم از ساری، حجت الاسلام عباسعلی ابراهیمی امروز در همایش روسا و دبیران شورای اقامه نماز فرمانداریهای استان اظهار داشت: نماز مبنای زندگی ما بوده که باید از هر روزنه ای جهت ترویج فرهنگ نماز استفاده کنیم و بدانیم بسیاری از آسیبهای اجتماعی با اجرای این فریضه مهم کاهش مییابد.
وی افزود: ستاد اقامه نماز در زمینه فرهنگی، آموزشی، ارزیابی، نشست دانش آموزی، نشست دانشجویی، سفیران نماز، سلامت معنوی مدیران، طرح خانواده مطهر، توانمندسازی مدارس، اجرای مسابقات نماز و خاطره نویسی اقدامات موثر صورت داده است.
ابراهیمی با اشاره به اینکه نسبت به نماز کاستی نداشته باشیم زیرا ما هرچه داریم از نماز است و هرچه در این زمینه کار شود کم است، تصریح کرد: امروزه فضای مجازی نقش مهمی در جامعه در تمام زمینهها دارد که محتوا و پیام نماز در فضای مجازی بسیار اهمیت دارد و باید از این فرصت به موقع و درستی استفاده شود.
وی بیان کرد: مازندران استانی توریستی و گردشگر پذیر بوده و بدانیم ساخت نمازخانه کاری جهادی بوده و میتوانیم از ظرفیت خیران مسجدساز و نمازخانهساز به ویژه در مسیر بین راهی بیشتر استفاده کنیم.
ابراهیمی گفت: فرمانداریها کانون و مرکز هر شهر هستند که باید فرهنگ اقامه نماز به جماعت و به موقع در ادارات برگزار شود که ایجاد بانک اطلاعات و سامانه جامع شامل نمازخانه بین راهی، مدارس، تفرجگاهها، ساحل، شهرداریها و پمپ بنزینها بسیار اهمیت دارد که کارگروه و کمیته پیگیری این امر تشکیل میشود.
وی بیان کرد: جهت تسریع در امور باید در ادارات فرهنگ مکاتبات را بر فرهنگ مراجعات ترجیح دهیم و یک درصد بودجه فرهنگی ادارات نیز برای ترویج فرهنگ نماز هزینه شود.
ابراهیمی خاطرنشان کرد: 200 نفر از یاوران نماز به مشهد مقدس اعزام شدند که برای رفع شبهات فکری میتوانیم از توانمندی این افراد استفاده کنیم.
وی بر ساخت نمازخانه و اقامه نماز در شهرکهای صنعتی، توجه مدیران بر اقامه نماز اول وقت، نظارت و بررسی نماز خانههای ادارات و آموزش نماز تاکید کرد.
اقامه نماز در مراکز درمانی مازندران جدی گرفته شود
همچنین مرتضی ناصحی، عضو ستاد اقامه نماز مازندران در این همایش با تاکید بر تقویت فرهنگ اقامه نماز اول وقت در مراکز خصوصی و درمانی گفت: اقامه نماز در مراکز درمانی مازندران جدی گرفته شود.
وی افزود: باید صوت اذان در ادارات و دستگاههای اجرایی پخش و نمازجماعت با حضور تمام کارکنان از فرماندار و روسای ادارات همان زمان اقامه شود و در زمینه تجهیز نمازخانه گامهای درست برداشته شود.
ناصحی گفت: زمانی که خودمان عامل باشیم میتوانیم از دیگران بخواهیم این امر رابه درستی و به موقع انجام دهند.
مدیرکل اداری و مالی استانداری مازندران با اشاره به اهمیت اقامه نماز در مراکز درمانی گفت: مراکز درمانی و بیمارستانها باید به اقامه نماز خود و بیماران توجه کنند و تابلو نمازخانه نصب شود و نمازخانه نباید در زیرزمین و پستوها باشد بلکه باید در بهترین مکان تعبیه که همه باید همت کنند.
وی افزود: اگرمعروفات مانند تکریم ارباب رجوع و خوش خلقی در ادارات رعایت و ترویج شود تبدیل به ارزش میشود که با اجرای آن منکر کنار میرود.
ناصحی گفت: نماز خواندن نباید رفع و تکلیف باشد بلکه با دل و با نشاط برگزار شود و با اقامه صحیح نماز باور و اعتقادات خود را تقویت کنیم و برای نوجوانانی که به سن تکلیف میرسند فرمانداریها با تهیه بسته فرهنگی میتوانند در تقویت اجرای این اصل دین تلاش کنند.
وی ادامه داد: استفاده از ظرفیت فضای مجازی جهت اهمیت و اطلاعرسانی نماز در دستور کار قرار گیرد که تمام مشوقها در اختیار ستاد و رابطان اقامه نماز قرار میگیرد تا در زمینه توسعه این امر مهم دینی گام برداریم.
انتهای پیام/
∎