شناسهٔ خبر: 22978454 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: رجا | لینک خبر

سردار عبداللهی: برای بازسازی سوریه آمادگی داریم

فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا از افزایش تولید بنزین یورو ۵ به میزان۱.۵ میلیارد لیتر توسط پالایشگاه ستاره خلیج فارس خبر داد.

صاحب‌خبر -
به گزارش رجانیوز به نقل از سردار عبادالله عبداللهی فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا سپاه صبح امروز( چهارشنبه 22 آذر) در نشست خبری به مناسبت بیست و هشتمین سالروز تشکیل این قرارگاه طی سخنانی اظهار داشت: با افتتاح فاز اول پالایشگاه ستاره خلیج فارس که توسط قرارگاه ساخته شد، موفق به تولید بنزین یورو 5  به میزان 1.5 میلیارد لیتر از آغاز  تولید تاکنون شده‌ایم.
 
وی با اشاره به پروژه‌های  سدسازی قرارگاه خاتم الانبیا  افزود: ما تاکنون موفق به ساخت 62 سد در کشور شده ایم.
 
سردار عبداللی درباره مشارکت در بازسازی سوریه گفت: چنانچه تدبیر دولت بر این امر قرار گیرد قرارگاه خاتم به عنوان یک مجموعه پیشگام در بازسازی سوریه مشارکت خواهد کرد و ما آمادگی این کار را داریم.